ale chwila chwila je nie jezdze co to ma znaczyc olejus?
ale chwila chwila je nie jezdze co to ma znaczyc olejus?
Popieram :D i dopisac z gwarancją pierwszego miejsca w wyścigach, jakby nie patrzeć kobiety mają pierwszeństwo :D Wygrana gwarantowana dla kobitek , podium pomieści nas trzy na pierwszym miejscu :hah: Powaznie dla mnie nie ma znaczenia kolejnośc startowania :D i tak wiem na którym bedę miejscu :DZamieszczone przez Z00FY
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
szykuje się fajna zabawa... poróbcie duuuuużo fotek!
Nie, ale nie uwierzysz jak Ci dokumentu nie pokażę ............:] :hihi:Zamieszczone przez olejus
Tomasz Adamek znasz? To poznasz :D
Ja nie jestem niewierny Tomasz i nie muszę "wkładać palca" aby wnioskować :d :d :dZamieszczone przez Z00FY
Pić trzeba ! Jeść można !
Możesz włożyć :D chusteczki będą ponieważ: jeszcze nikt nie wie.. Przegrany czyści wszystkim uczestnikom wyścigu felgi..;P Wchodzę w to :D
Ja wpadłem na diaboliczy pomysł: start do ostatniego wyścigu w odwrotnej kolejności niż zajęte miejsca w czasówce :D To będzie dopiero zabawa![]()
Już przestańcie wymyślać :D bo nie wiem czy mam się już bać czy strachać![]()
Prosze o nie dekoncentrowanie przeciwników:hah:
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
6 OLEJUS
7 k i v i
8 Sebek
9 dorka
10...
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
na 1 jazde zaznajomiamy się z torem i tu Panie mogą jechać z przodu
na 2 jeżdzie już decyduje wynik okrążenia (tak musi być i koniec)
na 3 jeżdzie (finał) ustawiamy sie w kolejności kto miał najlepszy czas
i liczy się kto 1 dojedzie do mety (można zajeżdzać,blokować itd)
nie moze tak być - bo jak słabsi pojadą na przodzie to nie ma szans ich wyprzedzić bo będzie korek - a to mam na codzień na polskich drogach :PZamieszczone przez xsilver
nie kombinujcie - każdy chce tam pojeżdzić więc nie utrudniajmy sobie tego nawzajem
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Żeby można spokojnie pojeździć, to trzeba zrobić koniecznie 2 grupy, bo 9 osób na torze i tak spowoduje korki ;)