Nie roztrząsajcie kto winien a kto nie ;) Stało się , trudno , na drugi raz będzie giciorek :d
Nie roztrząsajcie kto winien a kto nie ;) Stało się , trudno , na drugi raz będzie giciorek :d
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Przyjechał murzyńskim samochodem :D teraz jeszcze szybko musi jakiś błyszczący felunek założyć i jakiś ładny wisiorek do kompletu ;DP.S. Paweł a czym Ty na spot przyjechałeś :razz: :razz: :razz: młoda mi mówiła..
nie za wiele ale zawsze cos ;)
zdjęcia z wyściu sa na aparacie Wiktora wiec czekamy![]()
Uploaded with ImageShack.us
Super - widzę, że pogoda też dopisała :)
Gra muzyka
Fajna relacja, gratki spotkania :D
No gratuluję spotkania.
Widzę że było ciekawie.
Swoją drogą to ja również miałem niezłe towarzystwo....w drodze w opolskie
No tak, na początek miałem małego spota z ZOOFYym i drogówką, na wylocie z Krakowa.Zamieszczone przez ZOOFY
Mi akurat udało się stargować "na wesoło" mandat na... 100pln (troche za to że to początek trasy, troche za technikę dmuchania... ;D ).
mam nadzieje że Ciebie za ostro nie zdarli, tym bardziej że byli w dobrych humorach![]()
No a chwile później spotkał mnie Wiktor w swoim czarnym xxx, i tak kawałek autostrady się turlaliśmy.
@Wiktor, jak tam Twój zderzak ? ;D ;D ;D
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Zastanawiam się jak Wiktor przyjechał E38 i WRXem ? :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Na szybko wrzucam fotki bez komentarzy ;)
Evan nie pij tyle :D białe E38 nie jest moje tylko lockbud'a :DZamieszczone przez EVAN
Hubert zderzaczek skowyrnie kołysze się z wiatrem ;D brakuje jednego plastiku, który trzymał by go na miejscu, ale dopracuję to w przyszły weekend ;) dzięki za informacje :D
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Z czego widziałem na trasie, to raczej jechali WRX-em po e38 ;D ;D ;D ;DZamieszczone przez EVAN
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
no, no, no :)
Gra muzyka