Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 188

Wątek: śląskie spoty - 05.09 Karting TYCHY

Z00FY
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO
    Oprócz Ciebie nie było jeszcze tylko Dewon-a z tych co sie zapisali ale za to byli ci co się nie zapisywali
    I za to wielki + dla nich ,że zrobili niespodziankę ;)

było bardzo miło was poznać i spędzić czas w emocjonującej atmosferze na torze i na trybunach . DZIĘKI JESZCZE RAZ za miłą zabawę.. Zapraszamy do Krakowa teraz na wyścigi :)

Chciałbym pozdrowić stąd Hubertusa ,którego złapał rano ten sam patrol policyjny i także został ukarany na pewno mniejszą karą niż ja ale miło było poznać.. Wyjadacze w sensie starzu organizujcie w Krakowie wyścigi kartów rewanż musi być ;)
    Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 18-03-2012 o 21:44

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Z00fy weź się lepiej wytłumacz dlaczego nie zjechałeś jak wszyscy na Orlen tylko pojechałeś prosto a razem za Tobą Pablo ja i pewnie ktoś jeszcze też :P

Foteczki bym wrzucił teraz tylko nie mam aparatu i musicie wytrzymać jeszcze kilkanaście godzin ;)

Dzięki wszystkim za super zabawę :)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez Miron
    Dzięki za spota :) super było :)
    tylko dlaczego bolą mnie tak ręce i lewa noga ?? :)

Olejus karta została oddana.
    Mega dzięki :) za pobyt też zapłaciłes ?? :)
    Adasio - mega fajny tor.
    Pić trzeba ! Jeść można !

Zaawansowany Użytkownik Awatar tiger81
    BMW
    E63 645Ci było E65 745i
    Panie i Panowie za ten wyjazd z miasta fo faktycznie należy się Wam ogromny minus. Specjalnie jechałem bardzo wolno i zaraz za rondem stanąłem. Chwilę czekałem czy ktoś się jargnie i zawróci pod Tesco. Niestety tak nie było więc ja zawróciłem przy kolejnej możliwości i próbowałem Was znaleść zarówno na na parkungu pod Tesco, pod hotelem a poźniej nawet szpitalem. Powiem tylko że musieliście koło niego przejeżdżać ponieważ mieści się zaraz przy DK 1 z tym że w stronę Bielska i nie ma możliwości skrętu w innym kierunku jadąc. Mimo wszystko miło było poznać tych z którymi jeszcze nie miałem okazji się wcześniej spotkać.

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Tiger nic wielkiego się nie stało po prostu osoba jadąca za tobą wracała do domu na Katowice i za nią wszyscy polecieli hahaha ja nawet zatrzymałem się za rondem widząc, że coś nie tak ale nikt na to nie reagował wszyscy cięli dalej, później dodatkowo wszyscy poszli za ZOOFIm i w końcu wymusiłem na części grupy zatrzymanie na ORLENIE i tam już ustaliliśmy konkrety.
    Mamy nauczkę na przyszłość, że jeżeli ktoś prowadzi to bezwzględnie za nim jadą jedynie osoby jadące do następnego punktu zbornego reszta zaś czeka spokojnie i po odjeździe kolumny robi już co chce... A druga rzecz jaka się nasuwa to jednak kto może musi korzystać ze zdobyczy techniki wprowadzamy w navi adresik i po kłopocie zawsze jak ktoś się zgubi - na pewno dotrze do celu tak np. było w Wawie i tam obeszło się bez większych kłopotów choć trasa była dłuższa i autek sporo więcej.

Mimo tego incydentu impreza była SUPER i miło spędziłem z wami czas, młody mój zaś zaliczył pierwszą jazdę kartem i jak na 1 raz dał sobie radę ;D i jest bardzo zadowolony.
    Zawsze miło spotkać weteranów i nowych dzięki, którym ta grupa stale rośnie i ma szansę się rozwijać jeszcze raz dzięki wszystkim i do następnego ;) .
    Dreams from Dreams - 7er...

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Dokładnie ...ktoś nas wywiózł prawie pod Oświęcim :) a przez to nie odwiedziliśmy Kronosa ... i taki mały kac moralny towarzyszył mi do samego Wrocławia.

Ale spocik bardzo udany , tor rewelacyjny i drugie miejsce :d
    Pić trzeba ! Jeść można !

Doświadczony Użytkownik Awatar dorka
    BMW
    E32 750i
    Sukcesywnie będziecie udoskonalać spoty :D . Chłopaki powoli dojdziecie do perfekcji ;) Co do sytuacji odwiedzin Kronosa szkoda ,że tak wyszło ale napewno jest wyrozumiały :D Jedynie z mojej strony mogę życzyć szybkiego powrotu do zdrowia i na następny raz z nami będzie na spocie ;D
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

Vip Vip
    BMW
    e38 750iL, e66 750iL :)
    Dzięki Pawełku za pamięć.. cieszę się, że tor się podoba . Mam nadzieję że zorganizujemy coś znowu jak wyjdę ze szpitala.

P.S. Paweł a czym Ty na spot przyjechałeś :razz: :razz: :razz: młoda mi mówiła..
    Najgorsze że mi też się podoba..

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Fajnie, że się odezwałeś mieliśmy podlecieć z Olejem do ciebie ale wyszło jak wyszło - szkoda... Co do autka jakim podleciał Olej to zwykły "emerytenwagen" ;D

Szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczyska ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

Zaawansowany Użytkownik Awatar malet7
    BMW
    e65
    Tiger ja jechałem za Tobą, ale tak jak mówiłem jadę do domu i na rondzie odbiłem na w lewo a reszta za mną:), później stanęli przy tesco i myślałem że już pochytają co i jak i pojechałem dalej a wszyscy zaś za mną, tzn Olejusa w lusterku widziałem, Adasio później na 1 a ja pomknąłem do Katowic :)
    Sorry za zamieszanie, bo to pewnie przeze mnie się wszyscy pogubili :P

Mimo tego spocik udany :)
    ...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...

Uprawnienia umieszczania postów