Dodałem nowe zdjęcia proszę o weryfikacje ;))))
Dodałem nowe zdjęcia proszę o weryfikacje ;))))
Powitać
Ale normalnie blink blink czy jakoś tak ;)
Mi się podoba taka alternatywa na bbs'y , oz itp culty
Ładne zdjęcia ale felgi dziwne.
Stary nie obraź się wypowiem tylko swoje zdanie, te amerykańskie fele wyglądają jak złote zęby w pysku świni :D ,mogę zaryzykować ,że mógłbyś kupić za nie "wspomnienie po bmw e38" na alle.. Moim zdaniem jeśli uwage auta przyciąga głównie felga to jest zachwiana równowaga zależności.. To nie Felga ma wyglądać ładnie na aucie tylko auto na feldze... To tylko moje zdanie zero tu złośliwości..
Auto masz bardzo ładnie zrobione, jedynie nie pasują mi te tylne lampy,postarzają Twoje auto. Widziałbym coś takiego http://allegro.pl/lampy-tylne-bmw-se...451090027.html Nie są to "diodowe" za którymi nie przepadam ale wrzucając je e38 nie byłoby to zbrodnią.
Zmieniaj na jakieś "tańsze" fajne fele zakładaj dystanse , obniż samochód i ciesz się piękną siódemką.
Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 20-02-2011 o 14:01
Ano Powitać ...
Witamy.
Ja osobiście, nie całkiem przepadam za czarnymi bmw, ale Twoje, uważam wygląda "ze smakiem", ciekaw jestem jak te potężne felgi prezentują się całkiem z boku samochodu (gdyby moje chciały tak błyszczeć :-).
pozdrawiam.
Mi sie podoba jest taka gladka :) zrobił bym tylko cos z kierunkami troszke przyciemnic bedzie git i te lampy z tylu takie troszke nijakie :D
blink blink :D :D :D
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
witaj, wg mnie fela absolutnie nie pasuje do auta ;)
Witaj! Felga ladna ale ET nie takie jak byc powinno. Daj moze jakies dystanse bo fele gleboko siedza:/
Siemka :) mi te fele nie podchodzą ale poza tym auto wygląda ciekawie
...And on the 7th day God created the... 7er...