Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 12

W±tek: Problem z w³±czeniem g³o¶ników niskotonowych

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007

Problem z w³±czeniem g³o¶ników niskotonowych

Witam wszystkich u¿ytkowników tego fantastycznego autka. Jestem ¶wie¿o upieczonym w³a¶cicielem E38 750i 97r. :D Wcze¶niej porusza³em siê E34 520i M50. W mojej 7-mce mam problem z ustawieniami d¼wiêku, jak kupi³em wszystko gra³o ok, d¼wiêk super, teraz graj± tylko g³o¶niki wysokotonowe, a niskotonowe i tylne na podszybiu ani drgn±. Co mo¿na zmieniæ w ustawieniach, ¿eby je w³±czyæ? Nie znalaz³em ¿adnego przycisku, który to uaktywnia, w DSP te¿ nic nie mog³em znale¼æ.
    MANIANA

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    E46 328Ci
    Sk±d
    Wroc³aw
    Witam Kolegê, który to zaszala³ i kupi³ 750i :D

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar tiger81
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    E63 645Ci by³o E65 745i
    Sk±d
    Tychy
    Witam,
    sprawd¼ najpierw czy pomo¿e funkcja przeniesienia d¼wiêku na ty³. Radia storowanie w E38 cierpi± na pewn± chorobê i lubi± traciæ po¼niej te ustawienia

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    Cytat Zamieszczone przez tristeza
    Witam Kolegê, który to zaszala³ i kupi³ 750i :D
    no trochê przyszala³em, ale to bardziej kwestia dostêpnego wyposa¿enia. Priorytetem by³a banaowa skóra, motor by³ na drugim miejscu (oczywi¶cie min. V8 :D ). Skóra robi niezwyk³e wra¿enie w tym kolorze. Jak wraca³em z Niemiec (tankowanie po korek przy zakupie - Pb 91) i pó¼niej tankowanie w Zgorzelcu te¿ po korek - pierwsze zaskoczenie - przejechane 635 km, zatankowa³em 63 litry - spalanie 9,92 przy prêdko¶ciach 140-160 km/h. Drugie zaskoczenie - trasa Zgorzelec Wieluñ - spalanie ju¿ 11,9. Na komputerze pokazuje mi o ok. litr wiêcej ni¿ wychodzi z litra¿owania. Na razie testujê i delektujê siê tym statkiem :-))
    MANIANA

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    Cytat Zamieszczone przez tiger81
    Witam,
    sprawd¼ najpierw czy pomo¿e funkcja przeniesienia d¼wiêku na ty³. Radia storowanie w E38 cierpi± na pewn± chorobê i lubi± traciæ po¼niej te ustawienia
    Krêci³em ju¿ chyba wszystkimi ustawieniami, ale spróbujê jeszcze raz. Muszê sprawdziæ, czy to samo bêdê mia³ jak odpalê magnetofon, bo nie mam zmieniarki (turasy musia³y wykrêciæ, bo zosta³a tylko dziura po zmieniarce).
    MANIANA

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Sk±d
    Gliwice
    Cze¶æ :D kiedy w koñcu foty wkleisz i proszê do dzia³u przedstaw siê (masz siê czym pochwaliæ ;) ) wszyscy chêtnie zobacz± twoje "maleñstwo" (choæ ja pewnie bêdê wcze¶niej mia³ okazjê w realu na podziwianie ).
    Co do g³o¶ników mo¿e co¶ siê gdzie¶ wypiê³o (mo¿e przy wzmacniaczu jak masz DSP) musisz poszukaæ i powoli sprawdzaæ niestety...
    Dreams from Dreams - 7er...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    Cytat Zamieszczone przez Pablo_gl
    Cze¶æ :D kiedy w koñcu foty wkleisz i proszê do dzia³u przedstaw siê (masz siê czym pochwaliæ ;) ) wszyscy chêtnie zobacz± twoje "maleñstwo" (choæ ja pewnie bêdê wcze¶niej mia³ okazjê w realu na podziwianie ).
    Co do g³o¶ników mo¿e co¶ siê gdzie¶ wypiê³o (mo¿e przy wzmacniaczu jak masz DSP) musisz poszukaæ i powoli sprawdzaæ niestety...
    Cze¶æ kolego :-) Na pewno zdj±tka bêd±, ale dopiero odebra³em wczoraj od mechanika, wymieni³em olej i p³yn w uk³adzie zh³odzenia oraz filtry powietrza, no i musia³em wymieniæ ch³odnicê, bo cik³a jak sito. Zreszt± autko zobaczysz w realu i przetestujesz osobi¶cie, je¿eli chodzi o silnik i przyspieszenie, to mówi±c kolokwialnie d... urywa :-)) Co do d¼wiêku, do fantastyczny, ale zginê³y mi g³o¶niki jak odebra³em z serwisu, a tam mi tylko kasowali inspekcje przy wymianie oleju. Co do grzebania przy kabelkach, to nawet nic nie ruszam, bo w tym autku to tyle kabli co w F16, wiêc zostawiê to na pewno fachowcowi, mo¿e jak bêdê u ciebie to zobaczymy co tam mo¿e byæ, albo masz jakiego¶ fachurê który zna ten bolid w kwesti elektryki. Oczywi¶cie WIELKIE dziêki za fachowe doradztwo, BIG FINLANDIÊ dostarczê osobi¶cie. Planujê w przysz³ym tygodniu, my¶lê, ¿e w pi±tek 25.01., ale dam ci jeszcze znaæ.
    MANIANA

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    e38 czerwone
    Sk±d
    Bia³ytok
    ello

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Witam, witam

Vip Vip Awatar AdamBMW
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BMW 740i Individual E38 98', BMW 745i E23 85'
    Sk±d
    Warszawa
    Witam.
    W temacie Audio spróbuj na chwilê od³±czyæ akumulator czasami potrafi siê co¶ zawiesiæ.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •