¦wiête s³owa.Zamieszczone przez wojtas
¦wiête s³owa.Zamieszczone przez wojtas
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klêkaj±?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
To w takim razie te GDN 13/40/2 zmieszcz± siê tam??? czy nie bo z tego co czyta³em wy¿ej to zdawa³y by egramin te g³o¶niki.Zamieszczone przez YBSA
Zainteresowa³bym siê te¿ ofert± firm STX i TangBand.
Ten drugi jest dostêpny w Polinku:
http://polink.com.pl/
W ofercie maj± 2 wersje 5" g³o¶ników, jeden to W5-1367B za 100z³/szt i W5-610 za 135z³/szt.
Mo¿e to byæ ciekawa opcja, moim zdaniem lepsza od wspomnianego tonsila.
Albo STX GDN 14-100-8 SK:
http://stx.pl/gdn-14-100-8-sk.html
Tañsza opcja.
Ja u szajby chce wcisn±æ 2 GDN 17-200-8 SW:
http://stx.pl/gdn-17-200-8-sw.html
i do tego 2 membrany bierne(zamiast tuneli br), tyle, ¿e on nie ma seryjnego dsp, wiêc tu mam pe³n± dowolno¶æ :P
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
CURSOR: S³ysza³e¶ o czym¶ takim jak powtarzalno¶æ g³o¶ników?
///M-Sport Individual
A do czego siê odnosisz, bo chyba nie do stxa i tang-banda? Z modelami, które poda³em, nie ma problemu z powtarzalno¶ci± parametrów, ale zapomnia³em, tonsil i tak jest najlepszy.Zamieszczone przez YBSA
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
przypomnê ze g³o¶niki 13cm s± w dsp w pó³ce
dam znaæ jak graja te Tonsile za nieca³y tydzieñ
Koñczê dalsz± polemikê w tym temacie. My¶lê i¿ kolega Cursor skoñczy³ wiêcej szkó³ o profilu elektroakustycznym ni¿ ja, pracuje d³u¿ej i na wy¿szym stanowisku w dziedzinie elektroakustyki ni¿ ja, i za pewne wszystko lepiej Wam obja¶ni ni¿ ja.
///M-Sport Individual
W opisie masz "wyluzuj". Nie ma co siê denerwowaæ i obra¿aæ. To jest forum entuzjastów i w³a¶cicieli BMW serii 7 :DZamieszczone przez YBSA
Tutaj ka¿dy wie lepiej, umie wiêcej, ma lepszy model samochodu itd. :D
Je¿eli zaczêliby¶my siê k³óciæ na forum, to na spocie w live, pozabijaliby¶my siê. Trzeba wyluzowaæ ;)
Pozdrawiam i nie obra¿aj siê bo jestem ciekaw efektów.
monster_pl
czekam jak bêdzie oki to te¿ kupie:)Zamieszczone przez Johnny_Bravo
Nie, po prostu rzygaæ mi siê chce jak czytam twoje wychwalanie Tonsila, a prawda jest taka, ¿e aktualnie jest za drogi na to co oferuje, bo w³a¶nie wspomniane STX'y i Tang-bandy(a tak¿e HiVi i Dayton'y) s± lepsze, a kosztuj± tyle samo. Nie jest to moja osobista opinia, a opinia wiêkszej ilo¶ci ludzi, którzy mieli mo¿liwo¶æ porównaæ jedno i drugie.Zamieszczone przez YBSA
Przyk³adowo, zamiast GDN 20/80/2 lepiej kupiæ GDN 22-120-8 SCX z STX'a, oferuje to samo, a jest wyra¼nie tañszy.
Henry Ford