..sprzedałem takie za 900zł :] 16" :P i dekle miały jednakowe wszystkie..Zamieszczone przez Dzuda
..sprzedałem takie za 900zł :] 16" :P i dekle miały jednakowe wszystkie..Zamieszczone przez Dzuda
Panowie - proszę :medit:
Co do stanu wszystkich e32 - to są samochody już wiekowe - więc muszą mieć jakieś mankamenty w wyglądzie (chyba, że były niedawno malowane) - i to jest normalne i naturalne - więc czepianie się tego, że ktoś ma delikatnie inny odcień drzwi, czy, że maska źle leży jest śmieszne.
A takie e32 to skarb - jak nie jest totalnie zachwaszczone to warto.
Sam mam w garażu e23, które jest w mojej rodzinie od 1991 roku - i czeka na renowację.
e32 jakich wiele na allegro,stan techniczny wprost proporcjonalny do ceny. Ewenementem (jak ktoś wspomniał wcześniej) byłoby zachowanie auta w stanie kolekcjonerskim przez jednego właściciela.W tym przypadku nie ma czym się podniecać,założę się,że większość forumowiczów wolałaby dobrze utrzymane e32 świeżo sprowadzone z Niemiec,używane po dobrych drogach z szóstych czy nawet z siódmych rąk.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford