Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: 735i e32 Białka Tatrzańska

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    A felgi to po porostu marzenie!Zesikałem się w majtki na ich widok.Chyba kupię tego korzenia dla tych niesamowicie pięknych kół
    ..sprzedałem takie za 900zł :] 16" :P i dekle miały jednakowe wszystkie..

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Panowie - proszę :medit:

Co do stanu wszystkich e32 - to są samochody już wiekowe - więc muszą mieć jakieś mankamenty w wyglądzie (chyba, że były niedawno malowane) - i to jest normalne i naturalne - więc czepianie się tego, że ktoś ma delikatnie inny odcień drzwi, czy, że maska źle leży jest śmieszne.

A takie e32 to skarb - jak nie jest totalnie zachwaszczone to warto.

Sam mam w garażu e23, które jest w mojej rodzinie od 1991 roku - i czeka na renowację.

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    e32 jakich wiele na allegro,stan techniczny wprost proporcjonalny do ceny. Ewenementem (jak ktoś wspomniał wcześniej) byłoby zachowanie auta w stanie kolekcjonerskim przez jednego właściciela.W tym przypadku nie ma czym się podniecać,założę się,że większość forumowiczów wolałaby dobrze utrzymane e32 świeżo sprowadzone z Niemiec,używane po dobrych drogach z szóstych czy nawet z siódmych rąk.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Uprawnienia umieszczania postów