Czołem! Napisz Roberto proszę, dlaczego wymieniałeś ową odmę, jakie były objawy w aucie. A może wymieniłeś tak tylko profilaktycznie, bo miałeś 1200 zeta na zbyciu...? :)
Czołem! Napisz Roberto proszę, dlaczego wymieniałeś ową odmę, jakie były objawy w aucie. A może wymieniłeś tak tylko profilaktycznie, bo miałeś 1200 zeta na zbyciu...? :)
Pozdrawiam!
No właśnie też mnie to interesuje. Czy ową odmę należy wymieniać profilaktycznie czy jak się coś dzieje z silnikiem? Jakie są objawy że ingerencji mechanika wymaga odma?
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Autko zaczelo kopcic przy mocniejszym wciśnięciu gazu. Zabraliśmy się za wtryski bo niektóre wykazywały wyższą wartość ale jeszcze mieściły się w górnych granicach normy. Przy wtryskach zdemontowali mi odme, jak ją zobaczylem to sam stwierdzilem ze od nowości chyba wymieniana nie byla. Przerazily mnie ceny odmy, ale po rozebraniu starej okazalo się że separatory są takie same jak w 3.0 tylko 2 sztuki. Wiec ucieszylo mnie to bo kosztu zmiękły o połowe, nie licząc nowych końcówek wtryskiwaczy których cena nie jest już taka mała.
"...nie licząc nowych końcówek wtryskiwaczy których cena nie jest już taka mała."
Wiem coś o tym... Mnie regeneracja sześciu wtrysków ( w tym wymiana trzech komór na nowe) kosztowała 3 koła... Na szczęście na razie nie kopci mocno przy ostrym przyśpieszaniu...
Dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam!
Mówisz o filterku? Osobno też kupisz za jakieś 90zł/szt do 3.0dZamieszczone przez ROBERTO
Witam w klubie :) ja też oddałem firmie która robi wtryski kompletnie i też bolało :(Zamieszczone przez jasko1969
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Trzeba było jechac do Steszewa i dziadek by zrobil napewno po lepszej cenie.Zamieszczone przez coboss
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Możliwe... trochę mi nie poszło to wszystko :/ liczę, że chociaż z efektów pracy będę zadowolony za jakąś godzinkę powinienem już śmigać moją niunią :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
dzieki roberto mam w kieszeni klocka więcej :) kupiłem 2 separatoty po 98 zł sztuka wymiana nie była aż tak trudna . zamiesze foto story z naprawy . wszystko pasuje idealnie .
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
troszkę odświeże temat , jakby ktoś mógł wrzucić jakieś foty , od czego się zabrać itp. Byłbym wdzięczny =) Separatory już mam zakupiłem po 78 zł szt.
Ostatnio edytowane przez Surprizzo ; 25-08-2012 o 20:27