Cytat Zamieszczone przez xsilver
Powiedź mi skąd wiedziałem, że założysz taki temat ? :D To było pewne ;)

Raczej niewiele pójdzie w dół - może z 1cm. Ale to zależy od sprężyn - kiedyś zakładałem nowe i nie poszły ani grama w dół, a inne poszły minimalnie.

Różnica w jeździe musi być kolosalna - na plus komfort i powadzenie na dziurach; na minus - prowadzenie na dobrej nawierzchni i kolosalne przechyły nadwozia, o wyglądzie nie wspomnę.
co do prowadzenia na równej nawierzchni to właśnie powiem Ci że miałem taki problem jak miałem obniżone że przód uciekał jak się nagle skręciło kierownicą. Podsterowność.
Wczorajszy test wykazał trochę mniejszą podsterowność, ale jeszcze nie jeździłem na jakimś super wielkim placu.

Sądzę że odrobinę sportu zachowałem dzięki oponom 235/45/17.
Wydaje mi się że auto sumarycznie powinno się lepiej prowadzić - bo ja miałem seryjny tył. Gdyby mieć obniżenie przód i tył -30 mm to może prowadziłoby się lepiej obniżone... warunek: odpowiednie amortyzatory. Ja miałem seryjne.

Aha dobrze że Ci nie sprzedałem tej "awaryjnej" poduszki bo właśnie wczoraj się okazało że lewą mam troszkę wywaloną (luz na boki może 0,5 mm) tym samym nie jest już na sprzedaż nawet wysyłkowo no chyba że chcesz taką z luzem ;)

Pozdrawiam