Hey. Jeśli w bagażniku po lewej stronie masz pusto, to po prostu masz wersje auta bez nawigacji i bez DVD. Każde zaś e65 ma funkcje nawigacji w i-drivie więc tym się nie sugeruj. Masz wersje bez navi. (tak samo z reszta jak i ja).
Druga sprawa to jeśli auto pokazuje Ci komunikat o nie działających światłach pozycyjnych to najprawdopodobniej masz przepalone żarówki. Światła pozycyjne to właśnie tzw. ringi. Ja osobiście nie widziałem e65 bez ringów, bo na 99% maja wszystkie. Teraz masz dwie opcje- możesz sobie kupić te żarówki i je po prostu wymienić wtedy ringi znów "ożyją" lub możesz sobie kupić zamiennik LEDowy czyli żarówki LED i je włożyć w miejsce postojówek i wówczas ringi także ożyją z tym ze będą świeciły znacznie jaśniejszym białym światłem a nie normalnym żółtym tak jak fabrycznie

-----------------------------------------------------------------------------------------------

aaaa i jeszcze jedno jak będziesz szukał tych postojówek w swoim aucie to z pewnością Ci pomoże ten link: http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=287035
tu masz wszystko opisane i pokazane tak ze lepiej się już nie da jak się wymienia postojówki na zamienniki LEDowe czy jak chcesz pozostać przy oryginalnych żarówkach to tez zobaczysz sobie jak się je wymienia. Jeśli chcesz to zrobić samemu to im masz mniejsze dłonie tym będzie Ci łatwiej bo dojście do tych żarówek nie jest najłatwiejsze. Powodzenia

MOD:Edytuj posty.