Chyba ,że się nie domknie :PZamieszczone przez Słowik
Chyba ,że się nie domknie :PZamieszczone przez Słowik
Ostatnio edytowane przez Greg38 ; 17-01-2011 o 01:39
Moim zdaniem E32 by pasiła z takim motorem, bo to taki stary krążownik![]()
A E38 już na przykład nie bardzo...
Problemem moim zdaniem będą wzmocnienia do silnika,a co z mocą większość kucy pozostanie część ucieknie do przybytej wagi auta :D No ale wypasik :D
Gdyby się nie domykała maska zawsze można zrobić nową i inne przetłoczenia. :hah:
no ja też wogóle nie widzę czegoś takiego w e38 albo nowszych. E32 - no tutaj musiał bym się zastanowić. Jedno jest pewne kasa za taki nowy silnik jest nieduża.
Kiedyś myślałem o podobnym swapie,ale kolega mnie wyleczył z tej operacji skutecznie.A tylko chciałem z Omegi Lotus silnik :D
A to dlatego, że ten silnik wymaga właściwie tylko podłączenia prądu, paliwa i chłodzenia. Wrzucają do tego automatyczną skrzynię sterowaną mechanicznie - i gotowe.Zamieszczone przez Słowik
A taki swap np. na S62B50 wymaga kosmicznej niemal babraniny w kablach - robienia nowej wiązki, programowania, szukania, omijania, mostkowania, zaślepiania...
Ja robiłem swapa w motocyklu. I powiem tak koszt silnika to pikuś w porównaniu z innymi rzeczami.
Fajnie napewno by pracowała i jeździła na nim E32 a np jeszcze w cabrio taki kolor to naprawde by powalał :)
Pozdrawiam
koszta kosmiczne , dużo taniej wsadzić S85B50 , małe mody i 550KM pod maską
grubo...wolnossące proste seryjne bydle i 620km 8/ tylko to dmuchac czymś z ciekawości ;D nawet delikatnie niech da te 25%-35% mocy więcej tokurde kosmos się robi i wszystkie alarmy włączają w okolicy pewnie :hihi: