Małolat to określanie dojrzałości psychicznej a nie WiekuA co do "małolata"... Sam mam stosunkowo nie wiele więcej jak 20 lat i nie rozumiem w czym jest problem? Mi osobiście jest potrzebne takie auto i świetnie sprawdza się jako samochód rodzinny, a że mam 2 letniego syna, to wiem co mówię. Jeśli ktoś kupuje takie auto i stać go na bądź, co bądź drogi serwis, to ja nie widzę problemu.
Jedno jest pewne poprzedni Właściciel - Michał nie może zrozumieć jak on mógł tak szybko zakatować ten samochód , jak gadałem z nim to wymienił w nim całe zawieszenie na nowe łącznie z amortyzatorami .
A Co do krzywego koła już się okazało że nawet wiem jak jest załatwił - obróciło go przy dużej prędkości i zawalił tym kołem w krawężnik - Podobno Felga 18 Połamana , Osoby które to widziały bo akurat znajomy widział na Żoliborzu potwierdza że auto tak mocno przywaliło że nie wiele brakowało do dachowania
Jedno Jest Pewne z dnia na dzień zmienia się stan techniczny pojazdu którego właściciel Jeździ noga podłoga nawet na zimnym Silniku. - Wyklucza dla mnie Kupienie Auta od takiej osoby