Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 72

Wątek: Oklejanie folią auta

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Ex E65 3.0 D / Obecnie F01 3.0 D
    Odpuściłem oklejanie , szkoda 5tysięcy . Zamiast tego robie projekt taki :http://cdn.bmwblog.com/wp-content/up...smsport002.jpg . To co bym na folie wydał akurat pokryje koszt felg i malowania , grilla i listw kierunków bocznych

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    Ja właśnie będę oklejał swóją e38. Ale coś nie mogę się zdecydować na kolor :) Tym niebieskim w przyszłym tygodniu oklejam a4 ciekawe jak wyjdzie w połączeniu z czarnym carbonem :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Ex E65 3.0 D / Obecnie F01 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez Rafi84 Zobacz posta
    Ja właśnie będę oklejał swóją e38. Ale coś nie mogę się zdecydować na kolor :) Tym niebieskim w przyszłym tygodniu oklejam a4 ciekawe jak wyjdzie w połączeniu z czarnym carbonem :)
    Powinno być kozak , ładna mieszanka kolorów według mnie . A E38 tylko jakiś ciemny i tylko połysk , bo w macie tak duże auto wygląda tragicznie. Powodzenia

Zaawansowany Użytkownik Awatar kociniak08
    BMW
    e38 750
    Rafi84 jak okleisz e38 to pochwal się efektami. Też mi ostatnio zaczęło po głowie chodzić oklejenie auta, ale w 100% jeszcze nie jest przekonany.
    Było BMW e32 750 V12

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kubcikus
    BMW
    e32 740iA / e38 740iA
    Odnowię trochę temat, wiecie gdzie dobrze obkleja samochody folia? Myślałem o firmie we Wrocławiu, ale może ktoś zna jakąś inna?

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kamiloo_
    BMW
    e38
    moim zdaniem najlepsi widziałem ich projekty z bliska

http://www.autostylizacja.pl/

Na fb mozesz zobaczy jakie fury zrobili

sam miałem oklejać ale jakoś mi przeszło :D

BMW
    e32 740iA / e38 740iA
    A zapytam sie ich ile by wyniosło za cała e32 :)

BMW
    e38
    za e38 chcieli 3 z malym hakiem tylko auto bys musiał sam przygotować do polozenia foli

BMW
    e32 740iA / e38 740iA
    A to wiem, porobie wszystkie miejsca gdzie wychodzi ruda, lekkie wgniotki zaszpachluje i psinkę podkladem, i ciekawe czy bedzie coś taniej jeśli juz zdemontuje wszystkie listwy i inne elementy, warto zapytać

BMW
    e38
    dokladnie wszytko musisz zrobic i to dobrze aby ruda nie wyszla pod folia ja tego sie obawiałem

zapodam kawałek email od nich

Koszt zewnętrznej stylizacji samochodu BMW E38 w kolorze czarny połysk to 3,4 tys. złotych. W ofercie posiadamy folie wiodących producentów m.in. 3M. Wycena obejmuje wariant zaawansowany demontaż, który obejmuje : klamki, listwy, emblematy, lusterka, lampy i zderzaki. Takie przygotowanie pomaga uzyskać najlepszy efekt końcowy oraz trwałość.

Całościowa realizacja zazwyczaj trwa około 4-5 dni roboczych. Zamówienia należy składać z mniej więcej tygodniowym wyprzedzeniem, zależnie od bieżącego harmonogramu prac. Stosujemy głównie najwyższej jakości specjalistyczne folie dedykowane do zmiany koloru nadwozia o trwałości określanej przez producentów nawet do 10 lat. Nasza firma posiada szereg certyfikatów potwierdzających posiadane kwalifikacje oraz ogromne doświadczenie w oklejaniu foliami samochodowymi.

reasumując jak chcesz dobrze to nie szukaj najtaniej widzialem takie roboty zrobione przez firmy reklamowe które klepia kalendzarze z nadrukami i wizytowki

Uprawnienia umieszczania postów