-
Początkujący Użytkownik
[Elektryka] problem z ASC
Witam odkąd kupiłem swoje e32, rok 1990, silnik 3,5, automat mam problem z ASC. Mianowicie nie mogę go w ogóle wyłączyć, guzik w ogóle nie reaguje, a przy najmniejszej chęci zamieszania kołami albo zarzuceniu tyłu ASC od razu araguje. Poprzedni właściciel nic nie wie na ten temat bo tak było od początku jak ją kupił, a on nie miał potrzeby wyłączania ASC.
-
Początkujący Użytkownik
Witam
Sprawdż wyłącznik tzn.ten czarny plastik z wyłącznikiem przesuń w prawo i do góry i masz pełen dostęp.Może wtyczka nie jest podięta pod wyłącznik.
Pozdrowiam
-
Początkujący Użytkownik
Witam
Sprawdż wyłącznik tzn.ten czarny plastik z wyłącznikiem przesuń w prawo i do góry i masz pełen dostęp.Może wtyczka nie jest podięta pod wyłącznik.
Pozdrowiam
-
Początkujący Użytkownik
Jest właśnie podpięta sprawdzałem, podświetlenie też działa tego przycisku ledwo bo ledwo ale go podświetla.
-
Vip
Vip
Johnny735, a gdy go wciśniesz to tez ciągle się podświetla???
-
Początkujący Użytkownik
Nadal się podświetla ale zero reakcji na wciśniecie... A przy przekręcaniu stacyjki w pozycje 2 powinien się świecić ten żółty trójkąt?? bo u mnie się nie świeci na przekręconym zapłonie.
-
Vip
Vip
Johnny735, w takim razie ja zaczoł bym od podmiany tego przełącznika bo z tego co wiem gdy sie nie podświetla to jest wyłączone
o jakim trójkącie ty mówisz?
-
Początkujący Użytkownik
O tą kontrolkę mi chodzi:
-
Vip
Vip
nie mam pojęcia od czego ona jest a wgl to nie są zegary z e32
-
Początkujący Użytkownik
Wiem, że to nie są zegary od e32, ale jest też taka kontrolka i ona jest właśnie od ASC. Zobaczę przepnę ten przełącznik od kolegi i zobaczymy ;)
Uprawnienia umieszczania postów