Chyba na prawdę żartujesz w tych wypowiedziachZaraz jeszcze nas oświecisz że ma technikę :shock: :hah:
Chyba na prawdę żartujesz w tych wypowiedziachZaraz jeszcze nas oświecisz że ma technikę :shock: :hah:
Technika mierna :] ale mimo wszystko na tyle skuteczna ze dala mu zwyciestwo- to nie balet, nie liczy sie gracja i figury tylko kogo na koniec wynosza.Zamieszczone przez Dzuda
Odnosnie tego wywiadu- gosc ma racje! oczywscie ze takie walki amatorow to dla PL i KSW obciach ale zastanowcie sie gdyby nie bylo takich "chwytow reklamowych" to ogladalnosc polecialaby w dol wiec wplywy z reklam pomiedzy walkami/rundami bylyby kiepskie- niestety ale wszedzie idzie GLOWNIE o kase, a bez kasy to nawet marnego KSW by nie bylo.
Ile jest w PL prawdziwych kibicow MMA ktorzy sledza wszystkie walki na swiecie i bez medialnej pompy wiedza kto, gdzie, kiedy i na jakim kanale walczy... - mysle ze nie wiecej jak 200tys ludzi?? Po dorzuceniu nazwisk pajacow takich jak Najman itp + nagonka w TV, KSW oglada 5-7mln ludzi- 200 tys a 5mln to juz duza roznica z wplywow z reklam i tu niestety tylko o to chodzi... sama komercja, sport niestety w tym przypadku to rzecz drugoplanowa.
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Taka jest prawdaZamieszczone przez BOSS
ps Oglądałem w aucie na trasie, nawet nie zdążyłem ochłodzić turbiny podczas walki Mariusza :]
dobrze, że wygrał
Pewność na każdym kilometrze ...
Hehe podstawmy Pudzianowi emeryta a ludzie to kupią.
Pozostaje mieć nadzieję że Mariusz ma na tyle zacięcia, żeby ciężkim treningiem dojść do poziomu, na którym nie musi walczyć z takimi zawodnikami i na "swoim" ringu żeby osiągnąć sukces.
Dojść do poziomu to nie rok i dwa...niestety. Jeszcze dużo musi się nauczyć...Ja też trochę ćwiczyłem(ćwiczę) i zawodnik ze mnie żaden ale na moją głowę to on idzie na "cepy".Techniki zero.Jak patrzę na swoje sparingi to do parteru zejść nie pozwolę bo wiem co to znaczyZamieszczone przez krazen
No jak na moją to też.Zamieszczone przez Dzuda
Co by nie mówić walki Extra Fight były mało widowiskowe.
Pudzian vs wieloryb - zero emocji ,
Najman vs Saleta - szkoda , że wygrał Saleta :)
I ten hymn http://www.youtube.com/watch?v=jRETQT_ncZ0 :) masakra
Pić trzeba ! Jeść można !
olejus a co Ci nie pasuje w hymnie?Wina była tylko i wyłącznie po stronie ekipy,a nie wykonawcy
mi się wydawało, że wykonawca textu zapomniał i coś zaczął zmyślać
mam chyba inne odczucia i bardziej wykonawcę winię.Zamieszczone przez phdream
Pić trzeba ! Jeść można !