skóra jeszcze jest i jest najbardziej wytarta z górnej lewej strony
skóra jeszcze jest i jest najbardziej wytarta z górnej lewej strony
Po lifcie nie odnotowałem tej usterki jak i wiele, wiele innych typowych dla aut przed liftem. Co prawda mało pocieszające ale jednak dobrze, że poprawiają wszystkie usterki jakie zarejestrują (fabryka).Zamieszczone przez komando
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
aaaa... macie tak na przykład gdy skrecacie w lewo kierownicą i zmniejszają się wam obroty nawiewu ? :what: :what: :what: bo jak skręcam w prawo kierą, to ten przypadek niewystępuje ... ? :hihi: :hihi: :hihi: czy to tylko mi mogło się zdażyć;D
dolej oleju to wspomagania powinno pomocZamieszczone przez Livre
apropo kierunkowskazu to i ja mam taka przypadlosc ale jak zaczyna wystepowac to wlaczam na chwile dlugie i wylaczam i jest dobrze
Kiedy ogarnia Cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie...
Człowiek nauczy się nawet obsługi auta przy czestych problemach. :)
Ciekawe czy Angliki mają "to" z Prawą stroną ? :D
podejrzewam, że zużywają się bardziej w lewo bo chyba więcej się w lewo skręca i np. na autostradzie zawsze lewy kierunek częściej używany jest bo przy powrocie się raczej nie włącza.
Witamy ;DZamieszczone przez 525d
U mnie to samo, lewy i tylko jak jest auto nagrzane mocno od slonca.Zamieszczone przez serekkox
Zauwazylem, ze problem powstal po demontazu kierownicy, co moze swiadczyc o jakims uszkodzeniu lub nieumiejetnym montazu.