Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: e34 540

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    golf III
    Cytat Zamieszczone przez Camil
    Jesli jestes serio bardzo zainteresowany m5 to dokladnie moge jeszcze dowybadac ta niebieska
    dzięki za propozycję pomocy , mam nadzieję na skorzystanie z niej w przyszłości...

zakup to niestety nie wszystko , trzeba jeszcze utrzymać na określonym poziomie co w przypadku moich obecnych kosztów utrzymania domu i rodziny nie byłoby możliwe ;(

stąd właśnie pomysł na 540

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Jest w kraju na sprzedaż ładne 540i 6-gang cena to około 25 000zł i to normalna cena na takie auto :)

Jakby co pisz na pw to dam Ci numer do sprzedawcy bo nie chce robić reklamy na forum.

Co do M5 gdyby w tej cenie było jakieś ładne 3,4 to warto wziąć ale w tej cenie M5 z roku 1992-1994 z trzymającym moc silnikiem raczej nie trafisz niemiaszki nie są głupie.

A brać M5 3,6 to bez sens w 4,0 M60 robisz luźniejszy wydech potem zwężka z dolotu wylatuje i na koniec profesjonalny program i masz spokojnie 310-320KM i o 40Nm więcej jak 3,6 takie 540 nie zostaje zbytnio w tyle nawet za 3,8 widziałem na własne oczka :) A ścigało się z M5 3,8 po lifcie w idealnym stanie za kupę sianka:)

A co sądzimy o tym modelu hmmm zajebiaszcze autko :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    golf III
    zna ktoś może to auto ?

http://otomoto.pl/bmw-m3-C14469526.html

cena dobra ale czy aby nie za dobra ? (czyt. niska)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Sorry ale w tej cenie to można zdrowego 328 szukać a nie M3, chyba, że te 286KM chcesz mieć na papierze tylko lub w dowodzie :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW
    LoLo ta żółta M3 to jest taki szrot podobno, że szkoda gadać...kiedyś przypadkowo na jakimś innym forum trafiłem na wątek tego autka....dodam tylko, że na ogłoszeniu wisi już baaaaaaardzo dłuuuuugo (chyba z rok).....może znajdę temat o niej to podejślę :]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    golf III
    coś mi posta wcięło wcześniejszego...

no nieważne

czyli to jedna z tych "okazji" :640:

z ciekawości podjechałbym ją oblookać ale nie dość że mam nogę w gipsie to jeszcze dzieciak mi się rozchorował tak więc na razie jestem uziemiony ;(

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Auto długo wisi i zmienia miejsca .Jeśli mnie pamięć nie myli to stało w tym komisie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34m
    Cytat o zoltej
    "Byłem oglądałem i jeździłem, ogólnie przerywa przy przyspieszaniu, kopci na niebiesko...
    Chyba wystarczy. Ale za 19 tys. chyba niczego dobrego sie nie spodziewasz.?"

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    Powrócę do tematu M5 z Radomia, ponieważ drugi cytat wrzucony przez Camila dotyczył innego auta. Tekst dotyczył świeżo sprowadzonej z Irlandii, która był na sprzedaż w Jedlni Letnisko - okolice Radomia. Stała na tablicach WRA.

Ta, która jest obecnie w ogłoszeniu to jakieś inne M5 ale na temat jego stanu nic nie wiem.

pzdr

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Lolo chcesz mocne E34 to szukaj kolego na bmwsyndykat tu przeważnie są 7. Tam napewno znajdziesz odp samochód. Ale niestety prawda jest okrutna-szykuj grubą kasę na takie bmw.

Uprawnienia umieszczania postów