Nie wiem czy by³o, ale znalaz³em co¶ takiego:
FILMIK (czas 55:04)
Temat opcji przewija siê przez forum regularnie, wiêc my¶lê ¿e wiele osób mo¿e to zainteresowaæ...
Nie wiem czy by³o, ale znalaz³em co¶ takiego:
FILMIK (czas 55:04)
Temat opcji przewija siê przez forum regularnie, wiêc my¶lê ¿e wiele osób mo¿e to zainteresowaæ...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Trochê jest ogl±dania... :D
Dreams from Dreams - 7er...
na pocz±tku jest kluczyk i w³±czaj±ce siê ¶wiat³± drogowe? 2:45minuta. o co kaman?
Chodzi o Key Memory, czyli zaprogramowanie w kluczyku indywidualnych ustawieñ. W 2:45 mowa jest o dwóch rzeczach:
- u¿ywanie (lub nie) Daytime Running Lights/DRL's. To takie automatyczne ¶wiat³a do jazdy dziennej, wykorzystuj± pal±c± siê na po³owê mocy ¿arówkê ¶wiate³ drogowych. O ile wiem opcja spotykana tylko na rynkach amerykañskich.
- sygnalizowanie (lub nie) za³±czania alarmu ¶wiat³ami awaryjnymi.
Czyli np. Ty w swoim kluczyku mo¿esz mieæ ustawione sygnalizowanie alarmu i brak DRL's, a Twoja ¿ona w swoim za³±czanie alarmu bez sygnalizowania ale za to automatyczne w³±czanie DRL's.
Ponadto w kluczyku mo¿na zaprogramowaæ ustawienia siedzeñ, kierownicy (je¶li elektryczna) i lusterek.
Niestety, w europejskich modelach pamiêæ Key Memory nie by³a dostêpne od pocz±tku tylko jako¶ od 1997 (?)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Dziêki wielkie za wyt³umaczenie :)
Obej¿a³em ca³y.Super mokasyny mia³ ten dziadek!