Muszę kupić przepływkę i mam pytanie.Czy nowa (inna) musi być z takim samym nr części jak stara?Czy wystarczy,że będzie ten sam silnik i takie samo wejście do podpięcia kostki?Na przepływce mam inny nr jak na realoem.pl
Muszę kupić przepływkę i mam pytanie.Czy nowa (inna) musi być z takim samym nr części jak stara?Czy wystarczy,że będzie ten sam silnik i takie samo wejście do podpięcia kostki?Na przepływce mam inny nr jak na realoem.pl
Numerów jest kilka, musisz dobrze poszukać w katalogu. Przeważnie jest tak że dla 7er jest jeden numer podany a na przykład ta sama przepływka jest w 5er tylko numer ma inny ale to to samo. Dlatego musisz poszukać dobrze bo może akurat w twojej przepływce masz inny numer ale jest on mimo to właściwy.
ja robiłem probe z przepływka od 3.0 do 4,4 obudowa inne ale wkład taki sam - przekręciłem 2 śrubki i działa idealnie
W takim razie po prostu pokombinuje z innymi przepływkami,ale z takimi samymi obudowami.
Coś źle kombinujesz.Zamieszczone przez phdream
Przepływka to 2 elementy.
Obudowa- musi być taka jak u Ciebie!
Wkład (serce) może być z czegokolwiek byle by miała te same numery, ja do 3.0d włożyłem z jakiejś 3er w dieslu nawet nie wiem od jakiego silnika, ważne, że numer wkładu był ten sam.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
O widzisz!O numerze wkładu nie pomyślałem.Wiem,że obudowa musi być taka sama. Sprawdzę nr elektroniki i będę kombinował.Zamieszczone przez coboss
A to najważniejsze, to właśnie wkład ma cały system pomiarowy i elektroniczny wraz zapisanym algorytmem pracy.Zamieszczone przez phdream
Jak coś pada to właśnie to. Obudowa się nie psuje, po wyciągnięciu można ją dobrze wyczyścić i zamontować nowy wkład.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Dzięki coboss za info.
Dziwne bo to calkiem inne przeplywki i do tego calkiem inne sterowanie silnikiem- wiec raczej "idealnie" to nie dziala...Zamieszczone przez p3xeon
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
parametry pracy silnika się zgadzały intergratory też tylko mowa o 4,4 bez vanosa