Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 14 z 14

W±tek: [audio] S³aba jako¶æ dzwiêku e38 95r.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e38 4,0 aut. 1995
    Sk±d
    Warszawa
    Celem uzupe³nienia bo to wa¿ne: nie potrzebujê s³uchaæ g³o¶niej ni¿ dajê rade na fabrycznym radiu, chodzi mi tylko i wy³±cznie o lepszy dó³. Nie mam te¿ telefonu. Oczywi¶cie je¶li pójdzie dobrze to poprawi³bym te¿ i to co jest w tylnych drzwiach. Generalnie to czego chcê siê trzymaæ to zachowanie wygl±du orygina³u bez dodatków typu wiêksze maskownice czy subwoofer w baga¿niku.
    pzdr

Dodam jeszcze, ¿e trochê podej¿ewam radio o wp³yw na jako¶æ s³abego do³u-do reszty nie mam powa¿nych uwag, nie chodzi mi o co¶ super tylko poprawê do jakiego¶ ¶redniego poziomu fabrycznych nag³o¶nieñ przeciêtnych samochodów. Zreszt± wyj±³em skrzynkê i s³ucham jej w pokoju, niestety nie dysponujê wystarczaj±cym wyborem g³o¶ników tej ¶rednicy ¿eby mocniej poeksperymentowaæ. Tak a'propo Dalco to mam takie cudo w maximie i na fabrycznych g³o¶nikach pracuje tak ¿e wywali³em z baga¿nika subwoofer, chcia³bym siê chocia¿ zbli¿yæ do tego co w tych samych latach dawali japoñczycy...
    Ostatnio edytowane przez pawe³_wawa ; 17-01-2011 o 20:56

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    e30
    Sk±d
    bielan
    jak nie chcesz zmieniac sprzetu na nie oryginalny to postaraj sie znale¼æ radio z serii BMW Professional . sa to radia produkowane przez Beckera a nie jak w serii Biznes przez blaupunkta czy philpsa .
    np . dedykowane do E38 BE 2451 lub montowane w E36 ( przewaznie w serii M) BE 2450 . juz sama ró¿nica w ciê¿arze miedzy Beckerem a reszt± ¶wiata da wiele do my¶lenia
    sa to takie radia http://elektron.pol.lublin.pl/users/...alog/bmw92.htm
    Ostatnio edytowane przez qaz ; 17-01-2011 o 21:10

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Cytat Zamieszczone przez BRABUS Zobacz posta
    d¼wiêk pójdzie w drzwi a to nie pasuje trochê do klasy auta.
    ROTFL

Cytat Zamieszczone przez BRABUS Zobacz posta
    Problem lezy po stronie radia.
    U szajboosa pozosta³a w pe³ni funkcjonalna du¿a navi a ró¿nica w jako¶ci ods³uchu znaczna
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    740 E38
    Sk±d
    WARSZAWA
    WITAM WSZYSTKICH.!!
    PROSZE O POMOC.!
    szukam pomocy w zwi±zku z audio poniewarz nie mam wogóle dzwieku i wariowa³ potencjometr. wydaw³o by siê ze walne³o radio. wiêc je wymieni³em zap³aci³em 400 z³ i problem jest ten sam nadal cisza.
    gdzie mam szukac pomocy w tej chwesti albo jakies wkazówki bo mo¿e bêde móg³ sam to zrobiæ .
    od czego zacz±æ
    prosze o pomoc.
    z góry dziekuje Jarek.!!..moje
    gg 10695591.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •