-
Zaawansowany U¿ytkownik
w kazdej BMW niestety audio to porazka. Problem lezy po stronie radia. Nie raz walkowa³em ten temat i zmiana radia nawet w e36 na firmowe(ale nieseryjne) poprawia jakosc dzwieku. W swojej E38 tez dla sprawdzenia zmieni³em radio, na Kenwooda, model starszy, z CD/MP3 bez USB, gra zdecydowanie lepiej, w poprzedniej rowniez zmienilem radio z seryjnego na JVC(bardzo ³adnie komponowalo sie podswietlenie jego z oryginalnym(tu polecam tez Clariony - rowniez maja podobne) i tam gra³o juz naprawde bardzo ladnie, z tymze tam przelutowalem koncowke BMW na ISO(sporo zabawy, a przejsciowka z 10 zl - wiec niewarto sie bawic bez przejsciowki)
Generalnie sprobuj zmienic radio na jakies inne, tylko firmowe, nie jakies Dalco, Medion czy inne, bo owe beda graly jeszcze gorzej, a juz tymbardziej wynalazki z DVD, NAVI itp.
Niestety jest wada takiego rozwiazania - pierwsza to wlasnie to ze psuje to oryginalny design, a druga wg mnie bardzo istotna - brak mozliwosci sterowania przy kierownicy - mam porownanie, bo w E39 mam serie, a w E38 cracked version :D i czasem zaluje ze nie moge sobie na kierownicy dac w palnik, tylko musze reke wyciagac i szukac gdzies tam tego radia.....
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum