Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
bajer fajny ...ale ta cena :P
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
Bajer!
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
A ja nie jestem optymistycznie nastawiony.
Oczywiście jest to i funkcjonalne ale jak to pasuje do E32 czy E38? Jak pięść do nosa i radio Kenwood ;)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Popieram przedmówce kompletna bzdura , jeżeli zrobić to tak jak w lexusie wsiadasz do auta z kartą w kieszeni i naciskasz tylko przycisk to może i ok , ale jeżeli ma to być tak jak w nowej hondzie civic że z jednej strony wkładasz kluczyk i go przekręcasz a z drugie strony kiery naciskasz przycisk to jak dla mnie totalna bzdura ..............
wisior, nie czytałeś opisu.otwierasz auto z pilota i kluczyk w kieszeń.Ma parę bajerów,cos takiego jak komfort start,odpalanie po chwili do diesla,po naciśnięciu stop auto może chodzić przez jakiś czas by schłodzić turbiny i takie tam jeszcze inne.Fakt że cena zaporowa ale może dlatego że to jest nowość,za rok będzie taniej..A czy pasuje do siódemki...do e32 na pewno nie ale do e38..nie trzeba tego montować na środku kierownicy,a tak jak na zdjęciach w miejscu stacyjki nie ma tragedii..oczywiście kwestia gustu.
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
gierobiala, w miejscu stacyjki podoba mi sie :P
Gaz to śmierć a my nie chcemy uśmiercać naszych aut!!
Bardzo Mądry Wybór
Mi by się podobało gdzieś gdzie jest zapalniczka w e38 albo przy skrzyni. Stacyjkę zamaskować. Bajer dobry. Mój kolega ma podobny bajer w Mercedesie i spisuje egzamin rewelacyjnie.
Mi się bardzo podoba. Brakuje mi automatycznej dbałości o silnik i turbo jaki zapewnia ta zabawka, samemu jednak ciężko tak dbać jak się należy. Teraz jest nędza bo kolejne 3 tys lecą w bunie ale na pewno takie coś sobie sprezentuję zaraz po ringach SMD
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Dla mnie nie bardzo, a już napewno nie w miejscu stacyjki, w tym miejscu może pasażer by to zobaczył ale kierowca, raczej nie. Znowu wywalić to na widoku trochę by się gryzło z wnętrzem e38 nie mówiąc o e32, z resztą trochę to za duże :)