?????Zamieszczone przez BOSS
?????Zamieszczone przez BOSS
Kolego dokładnie wiem co tam masz bo każdy z nas tak ma i niektórzy z nas mają problem jak Ty :)Zamieszczone przez YBSA
Widziałem patent z blaszką ale jakoś do mnie nie przemawiał. Ja skontrowałem dodatkową nakrętką i dociągnęło pięknie ;)
Mam nadzieję kolego, że po prostu nie wiesz o czym mowa bo jak nie masz klemy pirotechnicznej to zapewne masz auto po dzwonie :(Zamieszczone przez Aldik
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
no niekonioecznie ; moze poprzedni wlaściciel miał podobny problem i kupił zwykła z marketuZamieszczone przez coboss
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
O jakiej klemie gadacie :P
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
o klemie plusowej inaczej + albo koloru czerwonego :P
Zerknij u siebie na kleme- to nie jest zwykla klema rodem z poloneza tylko klema z ladunkiem ktory eksploduje w czasie wypadku chroniac auto przed zapleniem sie - tanie to nie jest ;)Zamieszczone przez Aldik
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
no ja o tym wiem . szkoda ze nie jest oklejona plastikiem ale wybuchowym:) fajnie by bylo na szrocik i kupowac same klemy plusowe a potem jakas bombke zrobić w piwnicy :) . A tak powaznie trzeba je wymieniac raz na 10 lat jak z poduchami, u znajomego strazaki odcinali kable bo klemy byly na miejscy chiciaz byly pirotechniczne
Jeszcze nie widzialem czegos takiego, szczuro daj foto
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Podobno nie wszystkie miały ale te po lifcie już tak! Przynajmniej tak słyszałem ;)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
![]()
zdjecie z allegrosza :) to czarne plastikowe to ładunek