Strona 6 z 19 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 188

Wątek: Moje nowe E38

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Dzisiaj korzystając z wolnego dnia :D założyłem to co leżało u mnie w garażu juz od dłuższego czasu. Boczki słupków nie są w idealnym stanie ale cóż i tak wyglądają lepiej niż oryginały :D

Brakuje mi jeszcze lampki z przodu z indyviduala w drewnie żeby mieć cały zestawik :( ale jestem cierpliwy i wkońcu kiedyś ją będę miał :D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Jakiej lampki ,Ja kupilem jeszcze ostatnio popielniczki w drewnie do tylnich drzwi z indywiduala.A jakie sa te lampki????:)

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Evan a dużo jeszcze masz w garażu?
    No pięknie - indywidual powstaje...
    Dreams from Dreams - 7er...

BMW
    Maćku tej lampki mi brakuje którą Ty juz masz. To ta nad lusterkiem - w drewnie. Ty kupiłes ja razem z tymi tylnymi na słupki.
    Pablo zasoby sie juz prawie wyczerpały. Mam jeszcze tunel środkowy ze skóry ale zobacze czy go bede zakładać czy popchne dalej ;)

Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Maćku tej lampki mi brakuje którą Ty juz masz. To ta nad lusterkiem - w drewnie. Ty kupiłes ja razem z tymi tylnymi na słupki.
    Pablo zasoby sie juz prawie wyczerpały. Mam jeszcze tunel środkowy ze skóry ale zobacze czy go bede zakładać czy popchne dalej ;)
    Ja ja mam takowa ... zaproponuj cene na pw to zobaczymy moze Ci sie uda ;]

BMW
    Korzystając z dnia wolnego zrobiłem kilka rzeczy które świtały mi w głowie.
    Zacząłem od halogenów-za namową kolegów skorzystałem z farby do przyciemniania lamp :D
    Zacząłem od obklejenia halogenów gdyż mam je zamontowane w troszke inny sposób niz to robi fabryka ;)

Jedno oczko

i drugie

Potem puszka w dłoń i robimy psik psik - ja zrobiłem dwie warstwy - chyba troche za ciemne to wyszło ale....trudno :D
    Oto efekt

Jeśli chodzi o walory świetlne to nic nie straciły na tym halogeny

Dzień wcześniej zakończyłem prace wcześniej-czyli o 15 :D i zacząłem robić light pakiet by Anatol :D - zeszło mi do 20 :(
    Diody zewnętrzne są troche słabe i podświetlają lekko i dyskretnie klameczki :D - trudno ale drugi raz tego nie rozkopie. W klamkach zewnętrznych zastosowałem również silikon-tak dla pewności żeby woda się nie dostała do środka drzwi.
    Oto efekt

Natomiast środek jest pełna rewelacja :D . Nie robilem podświetlenia schowków w drzwiach-tylko klamki ale i tak jest zajebiście. :D

To narazie tyle :D
    Dalsze zmiany już niedługo :P

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Piękniusio ,rewelacja :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Evan podziwiamCie ja niemam czasu nanic i dlatego musze olacic ciezkie sianko w ASO za byle bzdure :(

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez maciek777
    Evan podziwiamCie ja niemam czasu nanic i dlatego musze olacic ciezkie sianko w ASO za byle bzdure :(
    postaw u mnie skasuje 2 x mniej :what: :what:

Evan...sto razy lepiej wyglada z tymi halogenami!!!! a reszta jak zawsze w dobrym stylu ;)

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Evanciu masz ciemny kolorek on zawsze "wciąga troszkę" jesli chodzi o diody zewnetrzne ...przy srebrym uwydatnia..... Ale jestem pełen podziwu dla roboty i pamiętaj po założeniu zawsze można ranty boczka obkleić taśmą z meszkiem ku małemu zaprzeczeniu "trzeszczeniu " kumasz .... :D

Uprawnienia umieszczania postów