Wieksze sa i to fakt, ale czy ladniejsze? Tamte byly moim zadaniem idewalne do Twojego auta. Tarcze rzeczywiscie troche male teraz wizualnie. ;D
Wieksze sa i to fakt, ale czy ladniejsze? Tamte byly moim zadaniem idewalne do Twojego auta. Tarcze rzeczywiscie troche male teraz wizualnie. ;D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Uuuuułał :) Wyglądają nieźle. Na żywo pewnie lepiej :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
No tamte są naprawdę ładne ( te 19" ) ale hmm wiecie jak to jest. Jak ktoś coś ma - nawet baardzo ładne - to po pewnym czasie wszystko sie opatrzy. Codziennie widzisz te same felgi i wkońcu nadchodzi taki dzień w którym stwierdzasz że już ci sie opatrzyły. Fakt że u mnie to wszystko trwa bardzo krótko ;D
Może w przyszłym sezonie te mi się opatrzą i znowu będzie dylemat na co zmienić ;)
Narazie musze się na te nowe zapatrzyć ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Wolałem jednak poprzednie :P :P
Evan, szalejesz jednym słowem ;-) Dobre fele, podobają mu się - to najważniejsze, nie! :-)
Evancjo one nie sa ladne ;D tak tylko Ci koledzy pisza ze fajne zeby Ci przykro nie bylo- ale ja daje Ci cos wiecej- daje Ci moje mega najwazniejsze i mega krytyczne zdanie- wzoruj sie na mnie a daleko zajdziesz ;D sprzedaj je ;D
zart oczywiscie- fajnie wygladaja na autku :)
BEZ KOMENTARZA..... ;D
witaj.20" sa fajne,a ale jak dlamnie tamte byly ostry kozak pasowaly idealnie ale kazdy ma inny gust.pozdrawiam :D
No gratki..... grubo to teraz wygląda... :shock:
Taaaa efekt zniewalający teraz ta berta wygląda jak słonica w stringach :hah: :hah: a ta czarna nera pasuje jak świni siodło :hah: :hah: ... To mówiłem JA Kempes zazdrośnik tfu tfu tfu...
No Evan efekt świetny, fakt tamte laki były piekne ale najważniejsze chyba jest to że te Tobie sie podobają i oto chyba chodzi bo przecież to twoja furka :D
PS.EVan napisał;nadchodzi taki dzień w którym stwierdzasz że już ci sie opatrzyły. Fakt że u mnie to wszystko trwa bardzo krótko ;D ,,az sie boje co z furką będzie ???:D co z żoną??? :D
itd.??? :D E ; EXTRA ;D