a co to ma wspólnego z niechęcią do instalacji gazowej w samochodzieZamieszczone przez positiv
a co to ma wspólnego z niechęcią do instalacji gazowej w samochodzieZamieszczone przez positiv
Zamieszczone przez LoLo
...jaka muza takie auto?To już wiem czemu u mnie w mieście "długowłose krzykacze" na miejski autobus najczęściej chodzą ;D ;D
Dales ognia, ale cos w tym jest napewno ;D ;DZamieszczone przez e32maaaciek
Szymon... przecież ten temat jest zawsze taki ciekawy! :hah:Zamieszczone przez tristeza
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Nowy przebój TEDEGO z wielorybem w roli głównej http://www.youtube.com/watch?v=7Tm-x...eature=popular
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Co by nie gadać...sama prawda. W końcu TeDe odważył się ją pokazać. Większość ludzi komentujących ciekawe auta to zakompleksiona hołota w poniemieckich 18-to letnich e36 lub Golfach 3.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Posłuchajcie od 45sek. lekka polewka z wypasionych e30-tek :hah:
Ale się uśmiałem ;D Nawijkę ma niezłą:
"Ty ze spaloną gumą, patrz jak się toczę z dumą
Kiedy jadę moją bumą Ty się patrzysz jak tłumok"
"Ty za.....lasz na oparach, ja mam pełen bak.
I u mnie gra tu rap, u Ciebie gra pierdu-pierdu"
Ale ogólnie to ten teledysk i piosenka jest reklamą tych dziwnych firm. Poza tym taki "wielki" muzyk to mógł sobie już Fke kupić ew. E65 polifta.
I za parę lat odgrzejemy kotleta w tym temacie, jak tede swojego wieloryba zeszmacił.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
P.S co do teledysku Tede-go, to nie wiem czy ktoś zlukał ale ten odpicowany buraczek śpiewając o tej swojej E65 bawi się modelikiem Merca S-klase.
A tak poza tym to felgi które ma teraz w E65 do tej pory miał w starej E38 więc coś słabych ma sponsorów lub pusto w "baku" jak go nie stać na nowy model felg z tego roku.
JEST :
BMW E34 525i M-Technic ( 1994r )
BYŁO :
BMW E30 318is ( 1990r )