Cytat Zamieszczone przez tomassi99
Witam. Ładnie się twoje E-32 prezentuje na fotkach, ale...jak najszybciej zmień te gwiazdkowe felgi na coś bardziej ,,gustownego,,. Ciemne dywaniki dedykowane do innego auta również nie pasują do jasnego wnętrza.
Pod dywanikami są jeszcze ori kremowe dywaniki welurowe( wyprane), ale szybko sie brudzą i kupiłem ciemne,zdejmuje je jak jest sucha i ładna pogoda,ja mam pierdolca od dziecka,wrodzona chyba rzecz że w deszcz praktycznie nie jeżdże :D żonka sie śmieje że niedługo w ochraniaczach ze szpitala trzeba będzie wchodzić do buni,bo choroba postępuje i czasami stoi tydzień w garage jak jest mokro i deszczowo.Jest to drugie auto w rodzinie,nie do jazdy na codzień,dlatego jest traktowane jak prawdziwy klasyk.
Myśle o zmianie kierunków przednich,halogenów oraz bocznych na nowe białe, żeby było ładniej,marzy mi sie też biały kierunek tył ale u nas w polsce to tylko china cleary,diody itp,przerabiałem to w e34-ładnie wygląda ale nie zawsze pasuje i zawsze coś tam w nich nie łączy. :541:
Wszystkie moje bunie były tak traktowane a wkład w każdą czasami przekraczał 10 tys. a oto one .pozdro.