Witam :)
Witam. Ładnie się twoje E-32 prezentuje na fotkach, ale...jak najszybciej zmień te gwiazdkowe felgi na coś bardziej ,,gustownego,,. Ciemne dywaniki dedykowane do innego auta również nie pasują do jasnego wnętrza.
cześć dargarbar ;) maleńka śliczna :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Witam ładna E32 ;)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Hey
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
hej
ładniutka
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
Pod dywanikami są jeszcze ori kremowe dywaniki welurowe( wyprane), ale szybko sie brudzą i kupiłem ciemne,zdejmuje je jak jest sucha i ładna pogoda,ja mam pierdolca od dziecka,wrodzona chyba rzecz że w deszcz praktycznie nie jeżdże :D żonka sie śmieje że niedługo w ochraniaczach ze szpitala trzeba będzie wchodzić do buni,bo choroba postępuje i czasami stoi tydzień w garage jak jest mokro i deszczowo.Jest to drugie auto w rodzinie,nie do jazdy na codzień,dlatego jest traktowane jak prawdziwy klasyk.Zamieszczone przez tomassi99
Myśle o zmianie kierunków przednich,halogenów oraz bocznych na nowe białe, żeby było ładniej,marzy mi sie też biały kierunek tył ale u nas w polsce to tylko china cleary,diody itp,przerabiałem to w e34-ładnie wygląda ale nie zawsze pasuje i zawsze coś tam w nich nie łączy. :541:
Wszystkie moje bunie były tak traktowane a wkład w każdą czasami przekraczał 10 tys. a oto one .pozdro.
![]()
Witam. Nono, Ciekawy egzemplarz. Gratki trafnych poszukiwan. Pozdro