-
Początkujący Użytkownik
E32-wasze opinie
Celowałem w e38 ale coraz bardziej skłaniam się ku e32. http://moto.allegro.pl/item116218782...0i_v8_gaz.html
-
Vip
Vip
Mało zdjęć, mało opisu. Na pierwszy rzut oka ładna, ciekawe jaki ma gaz i jak na nim chodzi (w rzeczywistości oczywiście). Cena wg mnie odpowiednia, jeżeli jest w takim stanie jak opisuje sprzedający :)
Jak wszędzie - trzeba zadzwonić, a jak rozmowa zachęci to podjechać zobaczyć.
-
Początkujący Użytkownik
Zadzwonie,zapytam,zobaczymy co nam powie właściciel.Tak się składa że w tym tygodniu powinienem być w Bytowie.Zastanawia mnie czy jest ktoś na forum z tego regionu co pomógł by zobaczyć auto.Jestem kompletnie ciemny jeżeli chodzi o ten silnik.
-
Smerf Czepialski
Ciekawa jest. Myślę, że warto zobaczyć.
-
Początkujący Użytkownik
Rozmawiałem z właścicielem.Wydaje się warta uwagi.W środę będę w Bytowie więc jestem umówiony na oględziny.
-
Zaawansowany Użytkownik
to pasiona w opinie okropnie wygląda. auto ma potencjał wnioskując po zdjęciach.
-
Vip
Vip
rzeczywiście pasiona jest dobrze , cena spora ale jeżeli jest w dobrym stanie może być warto ................
-
Doświadczony Użytkownik
Cena jak na ładne 740 to nawet niska ale nie ma się co dziwić w końcu jest uszkodzona a sądząc po sposobie jak jest połamana blacha to, żeby to dobrze zrobić to drzwi i błotnik do wymiany potem lakiernik z 2 000zł dojdzie jak nic, żeby było wszystko okej albo zrobić za 500zł i ruda za pół roku czeka :)
Nie bawiłbym się w coś co ma już 3 lata lpg :) Ale ja mam naryte w bani hehehe
-
Smerf Czepialski
Krzysiek, nawet drogi lakiernik to jest 500zł/element więc nie 2000 a maksymalnie 1000 a nawet mniej bo można odciąć przy listwach ;) 3 letni gaz to nie dramat, ale warto się dowiedzieć co to za instalacja.
-
Doświadczony Użytkownik
no ja raz ucinałem przy listwach w poprzedniej E-32 i skończyło się rdza spawy u blacharza to nie fabryka niestety :(
No tak 500zł element to mamy 1000zł za lakierowanie plus koszt drzwi i błotnika i latania koło tego to 1500zł na bak wyjdzie a osobiście jakbym miał malować dwa elementy pomalowałbym cały bok bo będzie widać różnicę.
Może ktoś powie, że wybrzydzam ale już raz problem z rdza miałem w E-32 i to jest najgorsze co czeka te auta bo mechanika jest prosta zepsuło się coś to wymienisz i jest git a rdza jak raz wejdzie to już zawsze wraca wcześniej lub później :(
Uprawnienia umieszczania postów