Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 86

Wątek: Kraków -> śpi ?

Zaawansowany Użytkownik Awatar jpj
    BMW
    E32/E46/4R
    Dzięki za spota i do następnego.

Pozdrawiam :564:

P.S.
    Wklejam 2 małe foty

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1c0e3ed1a.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b3c1af042.html

Vip Vip
    BMW
    ex E32 735
    Spocik na 3x E32 :D

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    I ja dziękuję - świetny spot :D

Coś ode mnie:

Dla PR'ów z Krakowa "pała z zachowania" ;) - temat ciągnie się od dobrych czterech tygodni - było wystarczająco dużo czasu, aby wszystko ustalić (miejsca oraz atrakcje) i wtedy nie było żadnych uwag i propozycji - więc stawianie wszystkiego na głowie godzinę przed spotem jest nieodpowiedzialne.

Vip Vip
    BMW
    ex E32 735
    może kiedyś uda sie połączyć spoty i zrobić jeden małopolsko-śląski.

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    Dla PR'ów z Krakowa "pała z zachowania" ;) - temat ciągnie się od dobrych czterech tygodni - było wystarczająco dużo czasu, aby wszystko ustalić (miejsca oraz atrakcje) i wtedy nie było żadnych uwag i propozycji - więc stawianie wszystkiego na głowie godzinę przed spotem jest nieodpowiedzialne.[/quote]

Xsilver a co za problem było zabrać się do Myślenic tak jak chłopaki to zrobili???Mój wyjazd był typowym spontanem ze względu na charakter mojej pracy weekendowej.Zanim dojechałbym z Dominikiem do Krakowa (czytaj korki na Zakopiance-powrót z weekendu) to nie wcześniej jak na 18;30...a tak 16:00 zbiórka pod M1 i ekipa z Krakowa leci sobie na Orlen w Myślenicach i dalej na Zarabie.(tak jak rozmawiałem z Tobą przed spotem).Spotkanie 17:15 i więcej czasu na eksperymenty ;) Wiktor wstawiaj foty :D:D:D
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Co do PR'ów i organizatorów się nie wypowiadam ... sam nie byłem obecny (ale niestety jest durny rozłam, skoro każdy robi spoty na swój strój)

A swoją drogą jak wracałem ze spotkań rodzinnych, na trasie na odcinku Racibórz - Gliwice, jakieś 25km przed Gliwicami o 18:00 stałem chwilę blokowany przez wypadek z 3 autami (aż 2 radiowozy stały), w tym jedna czarna 7er e65/e66.

Ktoś od nas???
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Zaawansowany Użytkownik Awatar BOSS302
    BMW
    E32 - M60B30 '93
    To jeszcze ode mnie porcja fotek :) Dzięki za spota chłopaki, pozdroo

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    Co do PR'ów i organizatorów się nie wypowiadam ... sam nie byłem obecny (ale niestety jest durny rozłam, skoro każdy robi spoty na swój strój)

Hubert nie ma żadnego durnego rozłamu.Ile razy spotkaliśmy się w Krk??10,11,12....???Ze względu na czas przejazdu zaproponowałem spotkanie w Myślenicach co jak widać dla chętnych (stara gwardia) nie stanowiło problemu.A naprawdę jak miałbym jechać z samych myślenic pod M1 dodatkowo ponad godzinę to mój wyjazd jak i Dominika mijał się z celem.KTO CHCIAŁ TO SIE SPOTKAŁ-POZDRO>

A swoją drogą jak wracałem ze spotkań rodzinnych, na trasie na odcinku Racibórz - Gliwice, jakieś 25km przed Gliwicami o 18:00 stałem chwilę blokowany przez wypadek z 3 autami (aż 2 radiowozy stały), w tym jedna czarna 7er e65/e66.

Ktoś od nas???
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Fotki z Zarabia wrzucę wieczorem, mógłby być fajny spocik na 15 aut a tak to w Krakowie 3, w Myślenicach 5 a na Śląsku 7 :P

Pasowałoby coś większego zorganizować jeszcze w tym sezonie, może we wrześniu się uda? :)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Dobry spot

3xe32 :medit:
    Pewność na każdym kilometrze ...

Uprawnienia umieszczania postów