to toż się śmieję..... odkąd zlikwidowali żwirek ;D to mi żadna różnica gdzie jadę :027:Zamieszczone przez ROBERTO
to toż się śmieję..... odkąd zlikwidowali żwirek ;D to mi żadna różnica gdzie jadę :027:Zamieszczone przez ROBERTO
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Zamiast się kłócić o 0,5 litra paliwa wpisywać się na listę! :D
Lista:
1. xsilver
2. Wiktor
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Niestety niemogę chodź bym chciał :) pozdrawiam i życzę udanego spotka ;) foty dobre zróbie!
Tak jak wcześniej pisałem, również podjadę.
Pozdrawiam :)
Lista:
1. xsilver
2. Wiktor
3. Hubertus ????
- w zależności czy zdążę wrócić z Baborowa (opolskie)
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
To w końcu gdzie ten spot? Pod M1 ?? Jak nic nie nawali to wpadnę na chwil kilka :)
SPOT oczywiście pod M1 - bo piękna pogoda - niech nas ludzie widzą :D (Plaza była planem awaryjnym na wypadek ulewy ;) )
Słuchajcie ja mam lepszy pomysł......wyjedźcie wkońcu z tego Krakowa!!!!!!!!!!!!!Jestem za zrobieniem dzisiejszego spotkania np.w Myślenicach-spotkanie na stacji paliw i pojedziemy sobie tam gdzie kiedyś.Sorrry ale jak mam jechać prawie 3 godz do M1 (w korkach stać,sezon letni itp )to wyjedzcie i spotkamy się tam).Jak coś to 793-722-397 bo nie będę miał kompa od...teraz .Pozdro.
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Zamieszczone przez ROBERTO
:D:D:D:D:D Olo,Tiron,Dowojciak<Wiktor piszą się też na Myslenice...0 17:00na orlenie tam gdzie kiedyś ;)
Ekipa z M1 z 16:00 ladowac się na myslenice ;)
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D