no dobre to jest
i w cenie 1 dobrego mandatu
hmmm...
no dobre to jest
i w cenie 1 dobrego mandatu
hmmm...
Tylko pod warunkiem, ¿e nie z³api± Cie na suszarkê.Zamieszczone przez LoLo
Prowadzê swoje ¿ycie, a nie BMW ...
fajna sprawa, chcesz sobie wieczorem jechac "przepalic auto" ;) i fotoradary nasz w d....pie hehe
Zamieszczone przez Jacko
i tu siê troszke mylisz....za brak naklejki mog± Ci zabraæ dowód rejestracyjny.......ostatnio mia³em tak± akcje bo nigdy nie mam czasu zrywac i naklejaæ nowych...no i ostatnio pany policjanty mnie zatrzymali(oczywi¶cie za co innego) no i by³a dyskusja na temat tej w³asnie naklejki....i ma³o zbrak³o
Ja nie mam ani rej (zast±pi³em blend±) ani naklejki.Je¿d¿ê wszêdzie i kontroli jeszcze nie mia³em ;)
To tylko kwestia czasu :)Zamieszczone przez Dzuda
D¿uda, ka¿dy Ci powie ¿e naklejka jest wymagana. Przy pierwszej kontroli (je¶li zauwa¿± jej brak), to jak bêdzie normalny policjant to ka¿e Ci j± nakleiæ, a jak dziad to dostaniesz mandacik i te¿ ka¿e ci j± natychmiast nakleiæ. Je¶li jej nie bêdziesz mia³ przy sobie - poleci dowód. Oczywi¶cie w zale¿no¶ci od humoru Pana Policjanta. :P
Nie m±druj mi siê tutaj... ¿arcik ;D
A tak na powa¿nie to Irku doskonale sobie z tego zdajê sprawê.Naklejki nie mam od kiedy mam auto.W schowku sobie spokojnie le¿y i jak co¶ to naklejê a mandatu nie przyjmê tak czy inaczej(bêdzie to zale¿eæ od mojego humoru a nie policjanta :hihi: ;D )
pozdr
A za brak naklejki s± punkty ? Chyba nie, wiec ja tam wole taki mandat niz za prêdkosæ - hmmZamieszczone przez Dzuda
Kwestia naklejki zosta³a ju¿ wyja¶niona. Koniec z tym OT.