Widocznie mało takich ludzi znasz ;)Kolego z pelnym szacunkiem, ale metalowe pierscienie to sa dobre, ale moze do syrenki. Przy tak niewielkiej grubosci musi byc bardzo dobry i doswiadczony tokarz, malo ktory sie tego podejmie.
Widocznie mało takich ludzi znasz ;)Kolego z pelnym szacunkiem, ale metalowe pierscienie to sa dobre, ale moze do syrenki. Przy tak niewielkiej grubosci musi byc bardzo dobry i doswiadczony tokarz, malo ktory sie tego podejmie.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
plug&play ;)Jeśli tak - to te co podałes na samym początku (`18 Damiasowe) wchodzą bez żadnych przeróbek. Kupujesz zakładasz i po sprawie
Tu masz fotki mojego auta na styling 32 z oryginalnym zawiasem.
http://forum.7er.pl/wtam-vt13981.htm
I takie na szybko zrobione foto:
![]()
Ja mam fele od e39 18cali i mimo ze mam pierscienie miedzy 90 a 130 zawsze cos mniej lub wiecej drży na kierownicy. a na ori zimowych 16" jest ok. I też chce kupić jakies felgi o zadanych parametrach:
otwór centrujący 72.6 mm
Średnica 18"
Szerokość 2x8" przód + 2x9" tył
Rozstaw szpilek 5x120
Osadzenie (ET) przód 20, tył 22
Mam nadzieje ze wtedy bedzie wszystko ok
Juz Ci ktoś pisał kup styling 32 nawet kolega ELVIS ma takie do sprzedania chyba
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
styling 32 od e38 ma na sprzedaż kataniarz. Jak by co to można pisać do mnie odnośnie tych felg, Wiem że cena ostatnio była niska, ile jest teraz nie wiem.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
jeżeli mogę sie podpiąćlata ktoś może na chromach??Jeżeli tak,to prosiłbym o jakąś fotkę,bo chciałbym zobaczyć jak leżą na e38.:D z góry dziękuję.