Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: odstąpienie od umowy kupna auta.

Zaawansowany Użytkownik Awatar kotsylwester
    BMW
    V8 Manual
    Jak się sprawa zakończyła?

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Otrzymujesz nagrodę za wieelkiego kotleta :D:D:D:D:D:D:D:D

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Chłopie to tylko yaris jak kupiłeś to po okazyjnej cenie to dziwie sie że wogóle tyle cisnąłeś tych ludzi, jedź do blacharza wstawcie blache wysmarować bitexem i jeździć myślał by to kto sądy i straszenie ludzi. o głupią toyote która ma wozić tyłek i mało palić. Jak tylko ruda przez dywanik wychodzi bo np był zmokniety i pogniło to wyczyscic blache umalować barankiem i jeździć nie będzie wychodzić.
    Co innego jak byś odkrył że samochód jest z 2 innych czy 3 różnych aut. A tak to co nowy byś chciał? To japoniec japońce tak mają. Nie panikuj tylko śmigajcie tym aż sie rozleci. Czyli napewno dobre kilka lat.

EDIT: Oł men sam nie zauważyłem jaki to staaary kotlet...
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 23-09-2012 o 22:00

Zaawansowany Użytkownik Awatar kotsylwester
    BMW
    V8 Manual
    Nie kotlet, tylko uważam że pewne tematy warto wyciągnąć. Cztery strony ciekawej dyskusji w ciekawym temacie, być może kiedyś może to spotkać każdego z nas a potem zainteresowany nie był łaskaw napisać jakie było rozwiązanie.

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Przed zakupem warto poradzić się kogoś kto zna się na autach, często znajomy potrafi wiele powiedzieć.
    Np ja zrezygnowałem z zakupu "okazyjnego" E39 po zasięgnięciu opinii u Bossa. Przeleciałem 400km ale nie mam strupa na głowie...( tzn u Bosa:D
    Znam ludzi którzy sprzedając trupa szczerze wierzą że to dobre auto bez wad :D:D:D
    Dlatego zawsze sprawdzać, nie liczyć na to że sprzedawca ci powie ...bo sam może nie wiedzieć !!!!

Uprawnienia umieszczania postów