Czy ktos z szanownych forumowiczow kombinowal kiedys z przednimi siedzeniami w e38 z innych modeli, lub posiada wiedze od jakiego modelu moga podejsc fotele przednie?
Czy ktos z szanownych forumowiczow kombinowal kiedys z przednimi siedzeniami w e38 z innych modeli, lub posiada wiedze od jakiego modelu moga podejsc fotele przednie?
Szanowny forumowiczu przednie fotele pasują na 100 % od modelu e39 [ tylko przód ]
Pewność na każdym kilometrze ...
Alez dziekuje bardzo szanownemu Panu za odpowiedz. Doszly mnie juz sluchy, ze pasuja rowniez od e36, ale czy to prawda Bog raczy wiedziecZamieszczone przez sennapowieka
Jeżeli rozstaw śrub pasuje to nie mają prawa te fotele dobrze wyglądać u Ciebie. Są węższe i krótsze- tak mi się wydajeZamieszczone przez Guralbmw
Zamieszczę temat na forum BKD, a nóż widelec ktoś widział jasne na przód
Pewność na każdym kilometrze ...
Jezeli pasuja to juz znalazlem ladne sporty za 400 funtow
sorki że sie wtrącam , ale czy naprawde chesz wsadzić do e38 stołki z tej malutkiej e36 ?????????? ............
Jeśli masz na myśli Vadery z e36,to chyba nie ma już nic lepszego w gamie bmw,a napewno nie w e38:
http://www.euromcars.com/parts/e36m3...06/m3vad-6.jpg
http://www.babym3.com/~babym3c/101-0151_IMG.JPG
Też nie wiem czy rozstaw będzie pasować i czy takie fotele zgrają się z wnętrzem e38 ? To już kwestia gustu.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Bylem i oglądałem je, są w super stanie i takie jak mi się podobają, ale faktycznie malusie ,wiec poszukuje nadal, ale tylko od 7er
-----------------------------------------------------------------------------------------
Panowie nowa opcja znalazłem idealne fotele z e65 i co Wy na to podejdzie do e38?
Kolego,jak mogę się spytać-czemu chcesz eksperymentowac jeśli wiadomo,ze i tak żadne nie ori fotele nie zgraja się z reszta wnętrza..
Można zainstalować każde fotele,a jak to kwestia czasu..
Moim zdaniem najciekawsze,wygodne fotele to ori komfortsize z e38 i takich moim zdaniem powinieneś sobie poszukać jeśli chcesz coś "sportowego" i zarazem sportowego.
Poniewasz szukam usilnie konkretnych foteli w kolorze bezowym do mojej e38 w wersji lewostronej. Skoro nie moge znalezc z e38 kombinuje z innych modeli. Jazda na zlamanym fotelu mnie wkurxxxxZamieszczone przez grabol
a spawac nie bede.