-
Początkujący Użytkownik
navi przestaje dzialać
Jak w temacie, navi nagle przestaje działać i pokazuje się info że nie ma płyty CD w czytniku, dodatkowo przerywa muzyka z radia(czasami) i rozmowy tel nagle się rozłanczają. Co o tym sądzicie i jakie rozwiązanie tej sprawy proponujecie? A poza tym to ile kosztuje czytnik bez DVD i czy ktoś ma może ewentualnie do sprzedania taki sprzęt. Pozdrawiam
-
Początkujący Użytkownik
Jest to problem z magistralą MOST - światłowodową. Jedno z urzadzeń tej magistrali powoduje problem, przerywa. Najczęściej chyba pada navi lub moduł telefonu bo najłatwiej może się do nich dostać woda. Trzeba odłaczyć światłowód od takiego urzadzenia i spiąć oba końce specjalna spinką i tak do momentu aż trafimy na urzadzenie które powoduje problem. Moga też pojawić się błędy mozliwe do odczytania w INPIE które odrazu wskażą właściwe urzadzenie.
-
Początkujący Użytkownik
mam ten sam problem, nie odczytuje płyty z navi:/ tzn. jak odpalę to działa przez chwilę, a późnij dupa....
RISORIUS jak sobie z tym poradzisz to napisz:) bo ja nie wiem jak się za to zabrać:/
-
7er Freak
Niekoniecznie Most. Wystarczy, ze jeden ze sterownikow na MOST tez ma problem, to nic nie dziala. Sa w tym czasie rowniet na BC liczby itp.?
Idzie dokupic mostek MOST za pare euro, aby zlaczyc swiatlowod i ominac sterownik a i taki mostek jest rowniez w schowku, lecz u mnie jest potrzbny bo nie mam zmieniarki cd a mam zmieniarke dvd
Uprawnienia umieszczania postów