-
Zaawansowany Użytkownik
Replay a co TY się mnie czepiasz? Miałem wątpliwości odnośnie Twojego posta i słuszne, bo wiesz a nie powiesz. Zatem moje zdziwienie było uzasadnione bo post brzmiał jak niedokończony, teraz wiem iż świadczysz usługi, a post miał na celu pozyskać klienta i zdobyć "szacunek". Jak będę miał okazję mieć popsutą pompę, skorzystam z Twojej oferty. Dobrze by było aby ktoś z Twojej wiedzy i oferty skorzystał i potwierdził to. Ta naprawa/regeneracja daje nowe życie pompie i usuwa ten największy mankament na kolejny ten sam co przepracowała pompa okres czy już krócej ?
Jeżeli zioniesz ogniem o ten "post długi jak flaki z olejem" to nastąpiło przejęzyczenie z mojej strony, słowo "post" co mogłeś odebrać jako Twój post powinien brzmieć "wątek" bo to wątek się ciągnie a nie Twoja wypowiedz, stąd stwierdzenie iż czekam na eurekę. Zredagowałem już moja poprzednią wypowiedz.
Tak chcę zrobić swap i zrobię, ale mało jest danych. Jak bym był mechanikiem to bym zrobił, ale nie jestem, co najwyżej mogę klucz potrzymać. Nie wiem dlaczego mnie pouczasz w wielu zdaniach, wiem dokładnie co mam w życiu robić. Jak będę potrzebował pomocy lub rady to o nią poproszę jak kilka zdań wcześniej.
Uprawnienia umieszczania postów