Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Wątek: E65 760i - magia V12, ale dlaczego padają?

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Replay 1999
    BMW
    E65 740i
    Wielkie sorry za 'ciągnięcie się mojego postu jak 'flaki z olejem" . Jak widać pośród rozlicznych wad których z pewnością jestem właścicielem jest i upierdliwa dla wielu taka,że nie bardzo mi wychodzi pisanie o czymś wg mnie skomplikowanym pojedynczymi zdaniami prostymi. Każdemu można przypiąć jakąś łatkę ,więc jak by się kto uparł i przeczytał wszystkie Twoje posty na tym Forum to ich obiektywna , merytoryczna ocena nie koniecznie połechtałaby Twoje ego.

Kilkakrotnie napisałeś,że nosisz się z zamiarem swapu N73 do E38, lecz nic na ten temat nie możesz znaleźć. Zamiast więc szukać w necie gotowca ,którego nie ma weź sam się do roboty nie czekając aż ktoś poniesie koszty dochodzenia do celu .Kup wszystkie niezbędne komponenty i działaj. Zrób przy okazji coś pożytecznego dla społeczności tego Forum i utwórz tu ,obszerny wątek ,w którym opiszesz z najdrobniejszymi detalami cały ten twórczy proces a zwłaszcza pokonywane przez Ciebie wszystkie "strome schody" ,które naraziły Cię na dodatkowe mega koszty. Oczywiście opisuj wszystko tak jak sam lubisz ,czyli bez niedopowiedzeń,rzeczowo i bez "flaków..." Po opublikowaniu takiego tutorial'a zyskasz szacunek forumowiczów i być może także dostęp do ukrytych działów forów zagranicznych zarezerwowanych tylko dla tych "zasłużonych".

Miałem padniętą pompę do N73. Zdecydowałem się dorobić narzędzia specjalne,żeby móc ja profesjonalnie rozebrać i zdiagnozować uszkodzenie.Całość pochłonęła mi okrągły tydzień oraz jak na taką robotę niemało gotówki. Nie widzę więc potrzeby darowania komuś w prezencie czegoś, czego sam jako prezent nie dostałem.. Jeśli cię to aż tak boli to wytocz wojnę Sebkowi za to ,że zamiast udostępnić na forum dokumentację swojej "rury" do N62 sprzedaje ją z zyskiem a nie ,tak z katolickiego umiłowania bliźniego, np po kosztach zakupu materiału do jej wykonania lub rozdaje całkiem za darmo.
    Ostatnio edytowane przez Replay 1999 ; 10-11-2013 o 12:44

Uprawnienia umieszczania postów