Zawsze chciałem kupić sobie takie cudo, ale 3.6 tez coś tam jedzie i za bardzo się nic nie psuje.
Zawsze chciałem kupić sobie takie cudo, ale 3.6 tez coś tam jedzie i za bardzo się nic nie psuje.
BMW sie nie psuje
Sprawdzilem w ETK, fakt te pompy cisnieniowe kosztuja prawie 3000 eur sztuka, nie do uwierzenia - sądziłem że max 1500 PLN takie coś może kosztować i wymienie zaraz po zakupie. Jak to padnie w trasie 2000km od domu, to zaplacimy za naprawe równowartość E46 w niezłym stanie. Masakra.
Nie brzmi to optymistycznie. A taki fajny silnik.
wiesz co mój znajomy użytkuje e65 individual w longu na codzień, ile razy się z nimm spotykam auto zawsze sprawne jest. Nigdy od niego nie słyszałem złego słowa o tym aucie. Nic nie mówił o pompach ani o niczym innym. Także tyle. A spalanie też jakieś tragiczne tam nie jest... u mnie w mieście jest podobne a mam mniejszy silnik...
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
Zamieszczone przez kolonkos
Piszesz o 760i lub 760li ? Jakos nie do konca rozumiem czego dotyczy Twoja odpowiedz.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Może kolega myśli że w E65 jest tylko jeden silnik ;D
A wracając do tematu 760 to czy są użytkownicy tych aut którzy mają egzemplarz wolny od wad? Sebek co piszą na 7er.com?
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Osobiscie 7er.com tylko z translatorem ogarniam. Ale mam porównanie bo bimmerfest (usa), gdzie problemy na codzień są z 745i i ludzie robią już profilaktycznie remonty i wymiane rurki, żeby jeździc spokojnie. 760i jest ogólnie mało, nawet w USA, poza tym jak ktoś ma w tym aucie problem, to najczęściej nie ma czasu pisać na forum bo ma biznes na głowie.Zamieszczone przez Supermen
Tak że łatwo się nie dowiemy. Serwisy same nie wiedzą z czym te auta sie je, bo jest ich po prostu mało.
Jestem ciekaw jaka jest suma wyprodukowanych 760i oraz 760Li.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Mi udało się znaleźć jak na razie tylko procentowy udział światowego rynku w zakupie V12 w przedziale lat 2002-2008. klickZamieszczone przez Supermen
Aż nie chce mi się wierzyć, że Chiny razem z USA prowadzą przed Niemcami :shock:
Ogolnie jest wiecej tematow w ktorych opisywane sa problemy.A wracając do tematu 760 to czy są użytkownicy tych aut którzy mają egzemplarz wolny od wad? Sebek co piszą na 7er.com?
O czym nie wspomnialem wyzej to fakt ze najczesciej dochodzi do wypalenia gniazd zaworow.
Jest to jak najbardziej mozliwe przy problemach z elektronika wtrysku oraz awariami pomp wysokocisnieniowych - bo przyczyna moze byc za uboga mieszanka.
Sebek
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!