no w³a¶nie ja tez siê nie spotka³em, mo¿e w³a¶ciciel tej 7er zmieni³ silnik......? :)
no w³a¶nie ja tez siê nie spotka³em, mo¿e w³a¶ciciel tej 7er zmieni³ silnik......? :)
pod mask± zbiorniczek od sprysków a ich brak.Ale za 10 ty¶ to na czêsci siê op³aca braæ to nie wiem nad czym siê zastanawiaæ chyba ¿e auto po powodzi :)
No to wezmê w³a¶ciciela na wypytki co z tym silnikiem jest, no i gdzie siê spryski podzia³y tez :] A czy ten silnik w po³±czeniu z t± przek³adni± (tzn. bez steptronica) to mieszanka nadaj±ca siê do je¿d¿enia? Jestem akurat laikiem w tym temacie st±d takie pytanie ;)
Przed liftowa, a jest lifcik, moze miec bogata przeszlosc trzeba dobrze sprawdzic nawet kiera wymieniona.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleñców.
Pêdz± na z³amanie karku i wbrew rozs±dkowi...
Czasami a¿ ciê¿ko ich wyprzedziæ...
Zamieszczone przez dealer25
sk³adak to chyba nie te czasy , lata 90 by³y s³ynne z tego , sam pare aut tak przywioz³em ..................
Mo¿e kto¶ chcia³ na poliftowego przerobiæ... :D Takie rzeczy siê robi z tego co wiem.
ojj Piotrek zdziwi³by¶ siê jakie ludzie sprzedaj± 7er :D z dopiskiem " brak wk³adu w³asnego"Zamieszczone przez wisior
sprawdzasz wyposa¿enie i nic siê nie zgadza wg vinu :) 2 takie przypadki mia³em jak je¼dzi³em z kumplem i szukali¶my dla niego auta
ok w takim razie te¿ mam sk³adaka ( navi i skóra s± do³o¿one ) widze ¿e ka¿dy rozumie s³owo sk³adak inaczej , sprowadza³em auta na sk³adaka dlatego rozumuje to w inny sposób ..............
w jednej jak ogl±dali¶my by³a zwyk³a klima z pokrêt³ami ( która nie dzia³a³a) a wg vinu powinien byæ klimatronik :]
Piotr w twoim przypadku zmieni³e¶ wszystko na swoj± korzy¶æ i o to chodzi ;) pozdro