no właśnie ja tez się nie spotkałem, może właściciel tej 7er zmienił silnik......? :)
no właśnie ja tez się nie spotkałem, może właściciel tej 7er zmienił silnik......? :)
pod maską zbiorniczek od sprysków a ich brak.Ale za 10 tyś to na częsci się opłaca brać to nie wiem nad czym się zastanawiać chyba że auto po powodzi :)
No to wezmę właściciela na wypytki co z tym silnikiem jest, no i gdzie się spryski podziały tez :] A czy ten silnik w połączeniu z tą przekładnią (tzn. bez steptronica) to mieszanka nadająca się do jeżdżenia? Jestem akurat laikiem w tym temacie stąd takie pytanie ;)
Przed liftowa, a jest lifcik, moze miec bogata przeszlosc trzeba dobrze sprawdzic nawet kiera wymieniona.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców.
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasami aż ciężko ich wyprzedzić...
Zamieszczone przez dealer25
składak to chyba nie te czasy , lata 90 były słynne z tego , sam pare aut tak przywiozłem ..................
Może ktoś chciał na poliftowego przerobić... :D Takie rzeczy się robi z tego co wiem.
ojj Piotrek zdziwiłbyś się jakie ludzie sprzedają 7er :D z dopiskiem " brak wkładu własnego"Zamieszczone przez wisior
sprawdzasz wyposażenie i nic się nie zgadza wg vinu :) 2 takie przypadki miałem jak jeździłem z kumplem i szukaliśmy dla niego auta
ok w takim razie też mam składaka ( navi i skóra są dołożone ) widze że każdy rozumie słowo składak inaczej , sprowadzałem auta na składaka dlatego rozumuje to w inny sposób ..............
w jednej jak oglądaliśmy była zwykła klima z pokrętłami ( która nie działała) a wg vinu powinien być klimatronik :]
Piotr w twoim przypadku zmieniłeś wszystko na swoją korzyść i o to chodzi ;) pozdro