Jak w temacie. Ciê¿ko jest znale¶æ dobry odbiót TV w czasie jazdy i postoju- przynajmniej w moich rejonach ;-)
Zastanawiam siê czy jest mo¿liwo¶æ wzmocnienia czym¶ tego sygna³u? Czy w grê wchodzi tylko wymiana anteny?
Jak w temacie. Ciê¿ko jest znale¶æ dobry odbiót TV w czasie jazdy i postoju- przynajmniej w moich rejonach ;-)
Zastanawiam siê czy jest mo¿liwo¶æ wzmocnienia czym¶ tego sygna³u? Czy w grê wchodzi tylko wymiana anteny?
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
ale antena jest z tego co sie orientuje w tylnej szybie... hmm mo¿e mo¿na wzmacniacz podpi±æ ale znale¶æ taki na 12V to chyba cud.
No w³a¶nie. Mo¿na jedynie znale¶æ d³u¿sz± antene. Wykrêciæ t± star±Zamieszczone przez Kronos
ale to takie troszke kombinowanie....
Evan ale antena do tv jest wlutowana w tyln± szybê.... :mrgreen:
Aha :mrgreen: my¶la³em ¿e to ta w tylnej szybie co wystaje :oops:Zamieszczone przez Kronos
to jest do telefonu![]()
Hehe cz³owiek ca³e ¿ycie siê uczy a i tak g³upi umrze ;-)Zamieszczone przez Kronos
powiem szczerze ze temat mnie tez bardzo interesi..nie wiem czemu ale w niektorych czesciach niemiec tv slabo albo wogole nie odbiera (bremen)...przestawialem wszystkie kraje itp..i nic..moze wlasnie jaki wzmacniacz mozna podlaczyc..ciekawe..
Mo¿liwe ¿e masz gdzie¶ uszkodzone po³±czenie z anten±, s³abe masowanie lub tuner nawala.. hmm wiele mo¿liwo¶ci..
pogadam jak bede sie widzial z moim bratem on zna sie na elektronice bedzie napewno wiedzial co i jak pewnie istnieje jakas mozliwosc jak bede wiedzial to sie odezwe ale nic narazie nie obiecuje