oj Giertych dał by ci już nagane za nijak !ogadam jak bede sie widzial z moim bratem ona zna sie na elektronice
oj Giertych dał by ci już nagane za nijak !ogadam jak bede sie widzial z moim bratem ona zna sie na elektronice
Pić trzeba ! Jeść można !
nie skumalem o co ci chodzi :oops:
dokładnie przeczytaj to co tam zacytowałem
ogadam jak bede sie widzial z moim bratem ona zna sie na elektronice
Pić trzeba ! Jeść można !
ahahhahaahahahah nie zauwazylem nawet spoko hehehehehe :mrgreen: :mrgreen:
wzmacniacz ma to do siebie, że wzmacnia i sygnał i szumy...
wzmacniacze antenowe do anten telewizyjnych(domowych) nie są zasilane z 220V! tylko z zasilacza ;) więc nie ma problemu z dostosowaniem tego do 12V...
jeżeli masz słabą jakośc to lepiej sprawdź połączenia anteny może zaśniedziało?
7ka nawet jak zamontujesz 3m antene i 5 wzmacniaczy w niemczech TV bedziesz mial daje nieczynne ;D ;D Od ponad roku w zachodnich niemczech NIE MA SYGNALU ANALOGOWEGO ;) wiec caly twoj misterny plan w pi...u :DZamieszczone przez 7ka
Zaloz tuner cyfrowy a obrazik sie pojawi... :]
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
spoko ale ja się podpinam pod temat. W Lesznie i okolicach (niektórych) jest dziura!! Wjadę do Poznania i mam piękny obraz oprócz
TVP1
TVP2
TVP Poznań
Polsat
mam też
TV4
a nawet TVN!!!!
Pomyślcie WIELKIE mózgi nad tym... :medit:
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Proponuje zamontować zwykły wzmacniacz antenowy nawet domowy ale bez trafa bo i tak zasilany jest mniejszym napięciem.A tak w ogóle to najlepszym wzmacniaczem sygnału jest ANTENA !!!!A o tym większość zapomina :D