Szczurek, ale jak kupisz to koniecznie będziesz musiał zaliczyć magaturbohiper sesję na solarium, żeby Twój kolor skóry zbliżył się do koloru skóry ludzi, którzy tworzą środowisko naturalne tego typu felg :D
Szczurek, ale jak kupisz to koniecznie będziesz musiał zaliczyć magaturbohiper sesję na solarium, żeby Twój kolor skóry zbliżył się do koloru skóry ludzi, którzy tworzą środowisko naturalne tego typu felg :D
hahahahaZamieszczone przez tuczi77
Dokładnie tak, szczurek daruj sobie 22" załóż ładną 20-kę i będzie bardzo dobrze.
Wrocławskich dróg to nawet moje 18" ostatnio nie przeżyły ;(
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ani wielkość ani rodzaj tej felgi mi nie pasują ... nic nie mówię o wrocławskich drogach- znasz je lepiej
Jeżeli chcesz ogromną felgę to 20" max- moje zdanie- ale Twoje auto :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Ja,jak bym był posiadaczem e38,to szukałbym kół alpina w rozmiarze 21,byłoby akurat :)
sennapowieka, a mi mówił oszust że mega pasuja te felgi do e38 i to niby jest kolega hmm kłamca !!! |:)
Gaz to śmierć a my nie chcemy uśmiercać naszych aut!!
Bardzo Mądry Wybór
"Teee" poznanioook ! Ciekawa felga a felga, która mi się podoba- czujesz różnicę ?Zamieszczone przez young23
![]()
Już się nie kolegujemy :hah: :hah:
Koniec OT
Pewność na każdym kilometrze ...
no i juz chyba sie wyleczyłem z tych felg :) zdeka przydużawe :) poza tym trza jeszcze bumiera obnizyc. we wroclawiu zawiecha wytrzymala by kilka godzin i do wymiany. fakt elekt mega ale czy warto?? poza tym te felgi omega sa praktycznie pełne a w tych widac zaciski i tarcze. ekekt bedzie podobny co na alpinach 21 :) tarcze od poloneza !!! wiem jedno ze musze pomalowac zderzaki i progi w kolor nadwozia :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Jak chcesz mam do sprzedania fele 22' prawie nowe (ok 400km) opony też. 4,5tysia(wiadomość na PW)