Narazie tyle będę dokładał...
Narazie tyle będę dokładał...
Dreams from Dreams - 7er...
ello Panowie i Pani
Byłem na paru spotach z róznym skutkiem ale powiem Wam ze nasz dzisiejszy spot zaliczam do jednych z bardiej udanych! Mimo ze nie do konca wiem "who is who" ;)
Ze swojej strony chiałem serdecznie podziekowac za spotkanie ;)
P.S. Jak wracalismy z lotniska to po lewej stronie było wymarzone miejsce do zdjec - post industrial.. stara cegielnia chyba..tak na nastepny spot :D
pzdr
Zamieszczone przez MiBhell
Hehehe to była kopalnia Gliwice... rozmawialiśmy o tym na CB ale Sebek z Anatolkiem byli już zbyt wygłodzeni ;) jak wszyscy chyba, ale w Rajculi podjedliśmy godnie... tak poważnie to już chyba końcem kwietnia otwierają... i będzie to uczelnia :) Następnym razem porobimy tam fotki...
Dzięki za miłą atmosferę było super...doktor Greg uleczył kilka furek jak zawsze... i teraz biedak wali do domku 1000 km ma jeszcze...
Ekipa bmw7 jako chyba jedna z nielicznych jeszcze zyskuje w realu... ;D
no no...czekamy na wiecej fotek..
widze ze troche osob bylo :D
i e65 tam widze..
Kronos musi na tyl sprezyny dac jakies...
Spokojnie i u ciebie przyjdzie czas na przesiadkę... ;)Zamieszczone przez MiBhell
Nio i było e65 ładnie wypasione...![]()
mało fotek ale wiem , że żałuję , że nie mogłem wpaść.
Co do E32 - dla mnie to zawsze jest piękna historia :D
Super Super Super
Pić trzeba ! Jeść można !
Mylisz sie dla mnie E32 zawsze wzbudzalo i wzbudza zainteresowanie jak i respekt :)Zamieszczone przez MiBhell
ja zaraz zaczne prace nad fotkami :) a 7ka na tym zdjęciu autko VIPa hamuje i dlatego tak wygląda .... zobaczysz na innych fotkach ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Dokładnie łapnąłem go na nurkowaiu... ;)Zamieszczone przez EVAN
Dawaj Ewan ja już nie będę zaśmiecał, każdy wsadzi po kilka i pewnie Anatol coś koło północy... więc chłopaki musicie uzbroić się w cierpliwość... ;)