No to takiej wypowiedzi się spodziewałem . :D My z Wojtkiem lecimy z Wawy to oczekiwalismy spotkania na "szczycie" :hah:
Tak będziemy :D
Sebek co do zjazdu z A4 to zjazd na 292km Gliwice Bytom
Potem jedziesz cały czas główna drogą aż po lewej stronie nie zobaczysz M1 - i tyle ;)
Do jutra ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
jak to odpali ?
Co sie kurw dzieje :/
ja tez bede o 9 pod kfc.. szwdu tez
Czekajcie na mnie pod KFC az dojade (we Wroclawiu), mowicie chyba o tym KFC przy ktorym ostatnio na kebabie byliscie ?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
mowa mo KFC na przeciwko pierwszego zlotu :)
Juz sie doczekac nie moge ;)
Czyli nie po drugiej stronie jezdni na przeciwko IKEA i Black Red White ?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Sebek ustawiam zegarek na rano. Jak nie będę miał totalnego zejścia to będę na autostradzie na zjeździe na Legnicę na przeciwko ORLENU, po stronie na wrocław. Podrzuć jakąś komórkę na prv. żebyśmy się rano nie szukali.
Jeżeli mnie nie będzie to znaczy że mam 39 stopni (jak dzisiaj) i nie mog się ruszyć.
Mam nadzieję że jakoś przeżyje.
I tu apel: na zlocie panowie proponuje tylko ogrzewane pomieszczenia a jak mniej pobytu pod chmurką...
Może wtedy i Olejus się skusi?
Jutro ma być 6 stopni i słoneczko :D ....to cieszy :)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Oby, oby Evan było by super... dobrze, że choć na chwilę wpadniecie z Kronosem to się chwali... :DZamieszczone przez EVAN
Bono lokal jest duży i miejsca w nim sporo, tak że jak tylko dasz radę będziemy cię oczekiwać.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, a na dziś jakaś dobra seta na pieprzu i pod kołderkę wypocić choróbsko...
Mam już przygotowane trochę materiałów odnośnie gadżetów klubowych więc może się przy okazji coś popchnie do przodu i w tym temacie...![]()
Dreams from Dreams - 7er...
jako że jest to jeden z ostatnich postów to mam pytanie o szczegółowy plan imprezy (ostateczny). Podajcie nazwę ulicy gdzie spotkanie żeby nawigacja znalazła.