Cytat Zamieszczone przez makister Zobacz posta
Niestety coraz częściej słyszę bardzo złe opinie o nowych samochodach.To przerażające,że nowoczesny samochód dziś nierzadko kojarzy się z problemem.Jednorazówki które są "bezpiecznie" tylko w okresie gwarancyjnym.Później skarbonka bez dna...
a ja narzekałem na E38...

Prawda jest brutalna... auta projektowane przez księgowych które sypią się kilka lat po zakończeniu gwarancji. A żeby do żyły takich lat jak jeżdżące obecnie e32 czy e38 ? :D

Jeździłem e30, potem e36, potem e38... chciałem nowszy model... ale ile razy do niego wsiadałem, to mnie telepało, to nie to samo po prostu. Wszystko na miejscu, pełno gadżetów, ale to nie to samo bmw. Era serii 3 skończyła się na e46, 5- na e39 (a tak właściwie to na e34) a 7 na e38. To samo z mercedesami... stara dobra eska oklepana kwadratowa locha... a do dziś nic jej nie przebije.

Niestety nie ma się co dziwić, że kupują te nowe modele - ładne ? ładne, bezpieczne? bezpieczne... a że często nie mają porównania do poprzednich, za to mają do jakiegoś tam hyundaia czy czegoś podobnego.... to są zadowoleni - nadal jest to coś więcej niż oferuje konkurencja.