Cytat Zamieszczone przez jarek88
ok ale jaką to przyjemność mi stwarza?
na czym to polega ???
Przejemność nie wiem, wiem natomiast że wypycha elektrycznie lędźwiowy odcinek oparcia. Daje to ulge jesli odczuwasz dyskomfort w podróży, siedząc w jednej pozycji którąś tam godzine z kolei za kierownicą.

Jeśli jeszcze nie masz problemów z lędźwiami na długich trasach, a dużo jeździsz, to jest prawie pewne że będziesz je miał. :6:57:

Odnośnie obszywanej wersji środka w e32 - przychylam się do tego co pisze siudema.

Opcja nazwya się FULL LEATHER INTERIOR - łatwo rozpoznać po widoczych przeszyciach na środkowej konsoli idących przez całą jej długość, także aż do wysokości panelu klimatyzacji, dalej oba schowki pasażera i kierowcy też mają widoczne przeszycia.

Zdjęcia obszywanej konsoli znajdziesz w wątku mojego 730i.

Z boczkami sprawa ma się nieco inaczej.

W najbiedniejszej opcji tapicerki skórzanej (standard leather interior), poza fotelami i kanapą boczki nie będą miały wewnętrznych wstawek ze skóry. Środki są w nich wtedy materiałowe, zdarza się też że nie ma przy nich "licht pakietu" czyli podświetleń na nogi.
Warto zdac sobie sprawę że takie środki też wychodziły w tych autach.

Najczęściej spotykana tapicerka skórzana w 750i ma konsolę, słupki i deskę bez obszyć, natomiast boczki mają TYLKO ŚRODKI w skórze - nie są natomiast obszywane.

Obszywany boczek - tylko we wnętrzu FULL LEATHER poznasz po tym że na uchwycie boczka masz wyraźne przeszycie, jest ono także widoczne na klapce zamykającej schowek boczny która robi także za lewy podłokietnik.

Obszywany boczek z wnętrza Full Leather wygląda tak:

Jeśli nie ma przeszyć to nie jest to na pewno wnętrze Full Leater!

Jeśli coś jest dla ciebie nie jasne - pytaj śmiało.