Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: [mechanika] Drgania M60 po raz kolejny

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IA M60, E39 525d
    po podpięciu pod inpe w parametrach rzeczywistych pokazuje prawidłowe dane i zgadza się zapotrzebowanie i to co mierzy przeplywka, podpiąłem kolegi który tez ma tak jak ja że po odpięciu zafaluje i jego przepławka zachowuje się tak samo u mnie a u niego nic nie trzepie e34 540, pyzatym już wymieniałem przepływke bo jak padła to dziwne rzeczy się działy z autem , trzepało jak cholera, potrafił gasnąć przy dojeździe do stopu na D, przy wrzuceniu na prostej drodze n przy 100 km/h tez gasł

Ogólnie ciężki temat z tymi drganiami w m60 ale postawiłem sobie cel że wcześniej czy później i tak dojdę co jest grane.
    Ostatnio edytowane przez 525d ; 02-01-2011 o 13:02

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez 525d Zobacz posta
    po podpięciu pod inpe w parametrach rzeczywistych pokazuje prawidłowe dane i zgadza się zapotrzebowanie i to co mierzy przeplywka, podpiąłem kolegi który tez ma tak jak ja że po odpięciu zafaluje i jego przepławka zachowuje się tak samo u mnie a u niego nic nie trzepie e34 540, pyzatym już wymieniałem przepływke bo jak padła to dziwne rzeczy się działy z autem , trzepało jak cholera, potrafił gasnąć przy dojeździe do stopu na D, przy wrzuceniu na prostej drodze n przy 100 km/h tez gasł
    A nie mozna bylo tak od razu napisac? ;)
    Falowanie silnika po odpieciu przeplywki wcale nie oznacza ze jest ona sprawna! a piszac tak jak 2 posty wczesniej mniej lub bardziej swiadomie wprowadzasz innych forumowiczow w blad.
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów