Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: [mechanika] Drgania M60 po raz kolejny

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    w 39 525 tds powodem wibracji silnika okazalo sie u mnei kolo dwumasowe....nie bylo rowalone, ale widac jakos tak uszkodzone ze bylo je czuc na karoserii.
    w e38 teraz mam taki przypadek ze na wiscu zrobil sie luz ( wiatrak chlodnicy lekko sie buja jak sie go porusza) i przez to czasami na postoju zadrzy:)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 730d moje ex:e34 524td,e32 730,e39 525td,e38 728,e38 740,e38 740
    Kolego redman jak cie pytalem o te drgania jakies 2-3miesiace temu jak sie z tym uporales to mi napisalem ze zmieniles odme wyczysciles przepustnice i cos o jakims "bajpasie" pisales.A co do tego ze wiatrak chlodnicy zadrzy autem to jest to dla mnie nie realne.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    kolego Zap, takl wtedy wykonalem te czynnosci i autko przestalo drzec, ktora czynnosc konkretnie sie do tego przyczynila nie mam pojecia, stad napisalem ci wszystkie. mam nadzieje ze uporales sie juz ze swoim problemem, a jak nie to przeciez blisko do Karola:)
    skoro jest to dla ciebie nie realne, to dobry mechanik z ciebie, a jak nie wierzysz wpadnij do mnie oblukasz:)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i e38
    wlasnie sprobuj przewody od pocisnienia,ja mam podobny problem i wlasnie sie za to bede bral.zrobione mam juz wszystko co jest powiedziane w tym temacie,ale sprobuje jeszcze wyciac katalizatory i wymienic przewody pocisnieniowe

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    wisco wymienione, silnik stoi ladnie:) juz nie drzy nic:D:D:D i kto by pomyslal....:D

Uprawnienia umieszczania postów